Korkunç Veli Kavlak iddiası!

Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın bazı tedavi yöntemleri yüzünden kariyerinin az kalsın biteceği ortaya çıktı.

Korkunç Veli Kavlak iddiası!
Korkunç Veli Kavlak iddiası!
GİRİŞ 07.07.2015 10:47 GÜNCELLEME 07.07.2015 11:53

Siyah-Beyazlı formayı geçen sezon son olarak 22 Mart’taki Fenerbahçe derbisinde giyen; ardından omuzundaki problem nedeniyle sezonu kapatan Veli Kavlak’ın, kendisini hazır hissetmemesi sebebiyle Almanya kampına katılmaması kafaları karıştırmıştı. Tecrübeli futbolcunun, bu bölgeden son 3 sezondur sorun yaşadığı ve bu durumdan dolayı Avrupa ve Türkiye’den birçok doktora göründüğü hatta uygulanan bazı tedavi yöntemleri yüzünden kariyerinin az kalsın biteceği ortaya çıktı. İşte Veli’nin başına gelenler:
 
Ameliyat sonrası kramp başladı
 
İlk olarak bu probleminden dolayı 2012-13 sezonunun sonunda Avusturya’da 4 hafta tedavi olan Veli; Bilic’in göreve gelmesinin ardından o dönemki kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’ın gereksiz görüp olumsuz yönde görüş belirtmesine rağmen; önceki sezon Almanya’da ameliyat oldu. Geçirdiği operasyon sonrasında Türkiye’ye geri dönen ve çalışmalara devam eden 26 yaşındaki orta alanın, 22 Mart’taki Fenerbahçe derbisi öncesinde ameliyat geçirdiği sağ omuzunun altındaki kolunda kramp sorunu başladı. Veli, bu duruma rağmen Sarı-Lacivertliler’e karşı görev yaptı.
 
Kortizon iğnesi yapıldı
 
Derbinin ardından kramp sorununun artması sebebiyle antrenman ve maçlara katılmayan Veli için kulübün sağlık heyeti, konunun uzmanlarına durumu danıştı ancak doktorlar, önemli bir durumunu olmadığını oyuncuya iletti. Bu gelişme sonrasında da tatmin olmayan tecrübeli futbolcu, kulübün sağlık heyetinin haberi olmadan Acıbadem Hastanesi’ne gidip MR çektirdi. Burada şimdi kulübün yeni doktoru olan Sarper Çetinkaya’ya durumunu danışan oyuncu, yırtık sorunu olduğu cevabını aldı ve futbolcuya Çetinkaya tarafından iltihap giderici kortizon iğnesi yapıldı.  
 
2 yıl cezadan kıl payı kurtuldu
 
Bu durumun ardından kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşmede probleminin Sarper Çetinkaya tarafından tedavi edildiğini söyleyen Veli, sonraki gün durumu kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’a anlattı. Kendisinin haberi olmadan böyle bir operasyon geçirmesi sebebiyle oldukça sinirlenen Karanlık, kortizonun oyuncunun kolundaki bölgeyi çürüteceğini belirtti ve ekledi: “Eğer bu hafta sonu bu halde maça çıksaydın, vücudundaki yasaklı madde nedeniyle doping testin pozitif çıkacaktı!” Bu durumdan dolayı olası bir test halinde 2 yıl sahalardan men cezasıyla karşı karşıya kalmaktan kıl payıyla kurtulan Veli’nin problemi ise devam ediyor.