Beşiktaş'ın peşinden koştuğu bazukacı!

Beşiktaş, Dinamo Moskova forması giyen Macar sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak’ın transferlerinde mutlu sona adım adım yaklaşıyor.

GİRİŞ 06.07.2015 09:24 GÜNCELLEME 06.07.2015 10:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlılar, Dzsudzsak transferinde ise daha yavaş hareket ediyor. Macar oyuncunun menajerleriyle bir süredir kıran kırana pazarlıklar yapan siyah-beyazlı yönetim, bu transfer için ayrılan bütçenin zorlanması durumunda başka isimlere yönelecek.

Forvet transferi konusunda fazla aceleci davranmayan siyah-beyazlılar, sol açık Dzsudzsák’ın transferine öncelik verecek. Dinamo Moskova ile sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan Macar futbolcunun transferinde ciddi bir sorun bulunmadığı ifade edidi. Dzsudzsák’ın imza parası talep ettiği öğrenildi. Yönetimin gelecek hafta Dzsudzsák’ın yanı sıra en az bir stoperin transferini resmen bitirmesi ve Almanya kampına yetiştirmesi bekleniyor.

Yevhan Konoplyanka'nın Sevilla'ya transferi sonrası Dzsudzsak'a yönelen Beşiktaş, bu futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Geçen sezon Rus ekibi ile 43 maça çıkan Macar sol kanat, 7 gol 8 asistlik performansı ile dikkat çekmişti. 50 kez Macaristan Milli Takımı'nda oynayan 28 yaşındaki oyuncu, 13 gol attı.

İşte Dzsudzsak’ın rakip fileleri havalandırdığı estetik goller:

YORUMLAR 1
  • Yunus 8 yıl önce Şikayet Et
    Dzsudzsak ve remy i istiyoruzz lutfen gokhan gitmesin gondermeyin
    Cevapla