Gökhan Töre ve Tolgay Arslan'a servet!

Ba ve Atınç'ın satışlarından 18 milyon Euro'luk gelir elde eden Beşiktaş'ta, hareketli saatler yaşanıyor.

Gökhan Töre ve Tolgay Arslan'a servet!
Gökhan Töre ve Tolgay Arslan'a servet!
GİRİŞ 04.07.2015 09:25 GÜNCELLEME 04.07.2015 09:25

Yeni sezon öncesinde takımın 1 numaralı yıldızı Demba Ba’yı Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’ya 13 milyon Euro’ya (39 milyon TL); genç yetenek Atınç Nukan’ı da 5 milyon Euro’ya (15 milyon TL) Leipzig’e gönderen Kara Kartal’ın oyuncularına büyük ilgi sürüyor. 

Siyah-Beyazlı yönetimin, son olarak Gökhan Töre veTolgay Arslan konusunda ısrarlı teklifler aldığı ortaya çıktı. İlk olarak geçtiğimiz sezondan beri Gökhan’ı takip eden La Liga ekibi Atletico Madrid’ten gelen 9 milyon Euro’luk (27 milyon TL) teklifi geri çeviren Siyah-Beyazlılar’da İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “Gökhan, yeni sezonda da takımımızda kalacak” açıklaması sonrasında İspanyol ekibin fiyatı daha da artırdığı öğrenildi.

Gökhan yuvadan uçabilir

Takımın aynı bölgede oynayan yıldız ismi Arda Turan’la yollarını ayıran ve bu bölgeyi Kara Kartal’ın başarılı ismiyle doldurmayı planlayan Kırmızı-Beyazlılar’ın, son olarak 11 milyon Euro’ya (33 milyon TL) kadar çıktığı bildirildi. 

Gökhan için 12 milyon Euro’luk (36 milyon TL) değer belirleyen yönetimin, İspanyollar’ın teklifini bu seviyeye yükseltmesi halinde fikrini değiştirip bu futbolcuyla yollarını ayırabileceği ifade edildi.

Yönetim ikna oldu

Siyah-Beyazlılar’a geçtiğimiz ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Hamburg’tan 450 bin Euro’ya (1 milyon 300 bin TL) kazandırılan Tolgay Arslan için de; Slaven Bilic’in yeni takımı West Ham United’ın baskısı sürüyor... 

Hırvat teknik adamın isteği doğrultusunda bu futbolcuyu kadrosuna kazandırabilmek için bütün imkanlarını zorlayan Ada temsilcisinin; 24 yaşındaki ön libero için son olarak 8 milyon Euro’luk (24 milyon TL) bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çaldığı belirtildi. 

Siyah-Beyazlılar’ın bu teklife olumlu baktığı; ancak önerinin 9 milyon Euro (27 milyon TL) seviyesine gelmesi halinde bu oyuncunun gidişine, ‘Evet’ diyebileceği konuşuluyor.