İşte Atletico'nun Gökhan için yaptığı teklif!

Atletico Madrid, büyük ihtimalle takımdan ayrılacak olan Arda Turan'ın yerine Gökhan Töre'yi almak için harekete geçti.

İşte Atletico'nun Gökhan için yaptığı teklif!
İşte Atletico'nun Gökhan için yaptığı teklif!
GİRİŞ 03.07.2015 09:36 GÜNCELLEME 03.07.2015 09:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın yıldızı Gökhan Töre’ye Atletico Madrid talip oldu. Arda Turan’a alternatif arayan İspanyolların Töre için siyah beyazlı kulübe 12 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı öğrenildi.

İspanyol medyasında dün çıkan haberlerde de Atletico’nun Arda’nın yerine Gökhan Töre’yi almak istediği yazıldı. Demba Ba’yı 13 milyon Euro’ya Çin’e satan, genç Atınç’ı da 5 milyon Euro’ya Almanya’ya gönderen siyah beyazlı yönetim, bir yandan şampiyonluk yarışını diğer yandan da Töre’nin önümüzdeki sezon daha yüksek fiyata satılabileceğini düşündüğü için şimdilik satışa sıcak bakmıyor.

‘ERSAN’IN GiTMESiNE iZiN VERECEĞiZ’

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, önceki gün Ümraniye’de yeni sezon açılışında gazetecilerle yaptığı sonbette “Özellikle Jose Sosa ve Gökhan Töre satacağımız oyuncular değiller. Biz Töre’de 9 milyonu, Sosa’da 6 milyonu gördük ve satmadık, satmayı da düşünmüyoruz. Hele Töre ile birlikte Oğuzhan ve Kerim gibi oyuncuların eğitici yönü çok fazla olan Şenol Güneş gibi bir hocanın elinde değerlerini 2’ye 3’e katlamalarını bekliyoruz. Ersan da kendi özel bir durumu olduğu için, bir anlamda önünü açmak için izin veriyoruz” dedi.

YORUMLAR 1
  • Naif 8 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum beşiktaş iyi oynayan oyuncuları sattı peki bunların yerine kimi alacak daha heniz iyi bir oyuncu almadı beşiktaş büyümesi gerekirken hala küçülüyor
    Cevapla