Beşiktaş'ın kritik Tolgay-Sosa kararı!

Beşiktaş, Tolgay Arslan ve Jose Sosa'ya gelen teklifler üzerine kritik bir karar aşamasına geldi.

Beşiktaş'ın kritik Tolgay-Sosa kararı!
Beşiktaş'ın kritik Tolgay-Sosa kararı!
GİRİŞ 01.07.2015 17:28 GÜNCELLEME 01.07.2015 17:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Transfer döneminin hareketli takımlarından Beşiktaş, Dusko Tosic ve Andreas Beck'i kadrosuna katarken, Demba Ba ile Atınç Nukan'ı gönderdi. Birçok oyuncusuna transfer teklifi alan siyah-beyazlılar, şimdi ise Tolgay Arslan ve Jose Sosa'ya çıkan talipler üzerine zor bir karar aşamasına geldi.

BILIC, TOLGAY'I İSTEDİ, İLK CEVAP OLUMSUZ!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Hamburg'dan 450 bin euro karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Tolgay Arslan'a siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörüSlaven Bilic talip oldu. West Ham United'dan gelen teklif Beşiktaş tarafından kabul edilmezken, akıllara devre arasında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Bilic'in Tolgay'a "Bize gel şampiyon olalım, seneye birlikte İngiltere'ye gidelim" şeklinde SMS attığı iddiası geldi.

SOSA GİTMEK İSTİYOR AMA CEVAP "HAYIR"

Tolgay Arslan'ın yanı sıra, siyah-beyazlı takımın orta sahasının önemli isimlerindenJose Sosa'ya ise Arjantin'den Estudiantes talip oldu. Kulüp başkanı Juan Sebastian Veron ile görüşmesi Arjantin basınına yansıyan Sosa, Beşiktaş'tan ayrılmaya karar verdi. Bu gelişme üzerine 30 yaşındaki isim için siyah-beyazlılara teklif yapılırken,cevap olumsuz oldu.

SON SEÇENEK, EN İYİ TEKLİFİ VERENE SATILACAK

Beşiktaş, Tolgay Arslan ve Sosa'yı elden çıkarması halinde orta saha bölgesinin zayıf kalacağını düşündüğünü için gelen teklifleri ilk etapta reddetti. Ancak siyah-beyazlılar, West Ham ve Estudiantes'in teklif yükseltmesi halinde yeni bir karar vermeye hazırlanıyor. 

Beşiktaş Kulübü, Tolgay ve Sosa'dan hangisine daha yüksek rakam teklif edilirse, o futbolcusunu satacak ve yoluna diğer isimle devam edecek. West Ham ve Estudiantes'in, Beşiktaşlı isimler için istekli olması nedeniyle siyah-beyazlılardan önümüzdeki günlerde bir ismin daha ayrılması bekleniyor. 

YORUMLAR 3
  • S.E. 8 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güneş e sonuna kadar güvenecek isek. bence ederi verilen tüm futbolcuları satmalıyız. ilk etapta kötü gibi gözükebilir. ama transfer piyasasında tüm dünya beşiktaş ın ismini duyacak. buda beşiktaş a bir çeşit marka (imaj) değeri katabilir. futbolcular beşiktaşı başka kulüplere gitmek için tercih edebilir. (g.amerika futbolcuları portekiz takımlarını bu yönden tercih ediyor) ciddi bonserviz geliri elde edelim. idare edebilecek yabancı oyuncular ve istikbal vaad eden genç oyunculardnan kurulu harmanlanmış bir takım ile yola devam edelim. tekrar yapılanalım. inşallah herşey daha güzel olacak.
    Cevapla
  • Emir 8 yıl önce Şikayet Et
    satsınlar iyi para veren olursa. bu sene şampiyonluk ümidi kalmadı gibi zaten. 2. olalım yeter bence. en azından borçlar azalır. boservissiz futbolcu alsınlar bari.
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Daha kimleri satacaklar merak ediyorum.. Stadın kirası kaç lira ?
    Cevapla