Bir Beşiktaşlıya daha süper teklif!

Slaven Bilic istedi, West Ham, Tolgay Arslan için kesenin ağzını açtı.

Bir Beşiktaşlıya daha süper teklif!
Bir Beşiktaşlıya daha süper teklif!
GİRİŞ 30.06.2015 09:35 GÜNCELLEME 30.06.2015 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde; Tottenham ve Liverpool karşısında elde ettiği başarılarla adını tüm dünyaya duyuran Beşiktaş’ın oyuncularına adeta teklif yağıyor.

Önceki dönem Chelsea’den 6 milyon Euro’ya aldığı Demba Ba’yı Shanghai Shenhua’ya 13 milyon Euro’ya gönderen; Ersan Gülüm için de yine bu takımdan 5 milyon Euro’luk öneri alan Siyah-Beyazlılar’a, son olarak takımın genç ismi Atınç Nukan için Red Bull Leipzig’den 6 milyon Euro teklif edilmişti. Ersan ve Atınç konusundaki önerileri düşünme aşamasında olan Kartal’ın kapısının; bu sefer Tolgay Arslan için çalındığı ortaya çıktı. Slaven Bilic’in yönetimindeki Premier Lig ekibi West Ham United’tan, genç ön libero için 7 milyon Euro’luk (21 milyon TL) teklif geldiği; Siyah-Beyazlılar’ın da bu girişime olumlu baktığı konuşuluyor.

Karar Başkan Orman’da

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Hamburg’tan 450 bin Euro’ya (1 milyon 360 bin TL) takıma kazandırılan 24 yaşındaki futbolcudan 6 ay gibi bir süreçte 21 kat kar etme şansı bulan yönetimin; bu konuda Başkan Fikret Orman’ın kararını beklediği ifade edildi. Geçen sezon Beşiktaş’ta 22 maça çıkan ve takımına 2 gollük katkı sağlayan Tolgay’la, Almanya ve İtalya’dan da kulüplerin ilgilendiği biliniyor.

YORUMLAR 1
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    genc takim genc takim dediniz kadro oturdu bir sene sonra hepsini elden cikariyosunuz. hic bi cacik olmaz sizden
    Cevapla