Orman'dan jet cevap! 'Onun hakkı yok'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ''Ona hakkımı helal etmiyorum'' diyen İbrahim Toraman'a cevap verdi.

Orman'dan jet cevap! 'Onun hakkı yok'
Orman'dan jet cevap! 'Onun hakkı yok'
GİRİŞ 23.06.2015 04:46 GÜNCELLEME 23.06.2015 04:46

Geçen sezon sözleşmesi uzatılıp Sivasspor'a kiralanan ve bu sezon Beşiktaş2la birlikte kamp çalışmalarına katılmayı bekleyen İbrahim Toraman, teknik direktör Şenol Güneş’in kararıyla kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Bunun üzerine Toraman da Başkan Fikret Orman ve yönetimini suçlayıp, ''Fikret Orman’a hakkımı helal etmiyorum'' sözleriyle sert çıktı. Cevap hakkını kullanan Orman ise Toraman’ın bu sözleri karşısında, ''İbrahim'in tepkisini gördüm. Anlayışla karşılarım. Ama 'Hakkımı helal etmiyorum' sözüne anlam veremedim. Ne benim ne de onun birbirimiz üzerinde hakkı var. Hakkı olan birbirine helal etmez. Ona 'takıma kesin katılacaksın' diye bir söz de vermedim. Böyle bir söz verseydim belki o zaman hakkını helal etmezdi'' diye konuştu.

''ŞANS VERİLMESİNİ TALEP ETTİM''

Daha önce Manuel Fernandes için, ''Beşiktaş adına hakkımızı helal etmedik'' dediğini belirten Orman, ''Çünkü ona verdiğimiz değere karşın bize sorumluluğunu göstermedi. İbrahim de böyle bir şey yok. Allah yolunu açık etsin'' dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş ile İbranim Toraman, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen’in durumlarını konuştuğunu aktaran Fikret Orman, ''Hocamızla konuştum, bu oyuncuları kampa götürüp götürmeyeceğini sordum. Hatta bir şans verilmesini de talep ettim. Şenol Hoca, bu 3 oyuncuyu da istemediğini ve kadronun yeterli olduğunu söyledi. Ben daha ne yapabilirim ki? Zorla hocaya ‘Bu adamları da götüreceksin’ mi diyeyim'' ifadelerini kullandı.

''SEÇİMİ KAZANIRIM DİYE BİR İDDİAM YOK''

Geçtiğimiz günlerde yapılan Mali Genel Kurul’daki konuşması ve ardından verdiği bir röportajda kendisini eleştiren üyeler hakkında kullandığı ifadeler için tepki alan Fikret Orman, bu konuyu da değerlendirdi. ''Yine söylüyorum erken seçim olacak'' diyerek sözlerine başlayan Orman, ''Evet, erken seçim olacak ama sonra 2016’da yine seçim olacak. Birçok aday varmış. Sandıkta neyin olacağını göreceğiz. Benim bir korkum, bir çekincem yok. ‘Kesin ben kazanırım’ diye de bir iddiam yok. Beni üzen milleti arkadan kurup üzerime gelenler. Onları da kongrede bekliyorum. Çıksınlar bakalım isterse 10 aday olsun'' dedi.

''BENİM SORUNUM RANTÇILARLA''

Başkan Fikret Orman, kendisinin taraftarla sorunu varmış gibi izlenim yaratılmak istendiğini belirtip şöyle devam etti:

''Taraftarımla benim arama kimse girmesin. Bunca senedir beraberiz, deplasmanlara gidiyoruz. Söyleyin hangi taraftarla sorun yaşadım. Herkesle fotoğraf çektirir, sohbet ederim. Benim gerçek taraftar ile hiçbir sorunum yok. Onlar bizim baş tacımız. Çocuğunun rızkını kesip maça gelen o insanlara ben ne diyebilirim. Evet, bir sorunum varsa o da Beşiktaş üzerinden rant sağlayanlarla... Geçmişte alışmışlar her dedikleri oluyor. Takım uçağı ile bedava seyahatler, oh ne ala... Bugünlerin gelmesini kim istemez. Ben onların önünü kestiğim için bağırıp çağırıyorlar. Geldiğimiz günden beri bir tek taviz vermedim. Görevde kaldığım sürece de taviz vermeyeceğim. Demirören döneminde yaşanmış bunlar ama sadece Yıldırım Başkan mı suçlu? Bunu yapanlar hiç mi suçlu değil! Kongre öncesi ‘Şu sponsoru bulduk kazanamazsak dahi kulübe getireceğiz’ diyenler nerede? Sözlerini tuttular mı, lütfen bıraksınlar bu edebiyatı.''

KAYNAK: HT SPOR