Muhammed Demirci şoku! Rosenborg...

Norveç'in Rosenborg takımında denenen Muhammed Demirci beğenilmedi.

Muhammed Demirci şoku! Rosenborg...
Muhammed Demirci şoku! Rosenborg...
GİRİŞ 22.06.2015 15:08 GÜNCELLEME 22.06.2015 15:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Norveç basınına göre Muhammed Demirci geri gönderildi. Rosenborg teknik  direktörü Kare Ingebritsen 20 yaşındaki oyuncuyu yeterli bulmadıklarını söylerken, "Bir futbolcunun Rosenborg’da oynayabilmesi için fizik olarak üst kalitede olması gerekir. O değildi. Evine dönüyor. Beşiktaş ile çalışacak ve forma girecek" dedi.

"Önce fizik olarak hazır olsun”

Muhammed Demirci ile geri dönmesi konusunda uzlaştıklarını vurgulayan Ingebritsen, "Geri gelmesi için uzlaştık. Ama olup olmayacağını, ne zaman olacağını bilemem. Önce fizik olarak hazır olsun” diye konuştu.

"Rosenborg'da olmaktan dolayı mutluydu"

Brutten, Muhammed Demirci'nin geri dönmek istediğini de vurgularken, "Çok olumlu bir oyuncu. Rosenborg'da olmaktan dolayı gerçekten mutluydu. Rosenborg'la ilgili olumlu düşünceleri var ve geri dönmeyi istiyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • sabo 8 yıl önce Şikayet Et
    sen daha a takımda maç yapmamış bebeye 3 yıl anlaşma karşılığı1,2 milyon dolar para verirsen adam oynamaz futbollada işi olmaz zaten ne bekliyosunuz ki
    Cevapla
  • güüüm 8 yıl önce Şikayet Et
    bir potansiyel türk futbol yıldızı daha gümmm. ilginç ya, 80milyondan futbolcu basketçi çıkmıyor adam gibi. ilgi işin kumar-oyun kısmında kalıyor korkarım.
    Cevapla
  • Muhittin 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bir oyuncuyu fiziksel olarak geliştirmek ne kadar zor olabilir ki? 10 sene geçti bu oyuncu keşfedileli. Beşiktaş için çok mu zor
    Cevapla