Beşiktaş'ta sürpriz 'öze dönüş' formülü

Beşiktaş’ta yönetime sürpriz çağrı: Gökhan Keskin sportif direktör, Rıza Çalımbay teknik direktör, Feyyaz Uçar ve Metin Tekin yardımcı hoca!

Beşiktaş'ta sürpriz 'öze dönüş' formülü
Beşiktaş'ta sürpriz 'öze dönüş' formülü
GİRİŞ 05.06.2015 09:21 GÜNCELLEME 05.06.2015 09:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kartal’ın önceki gün yapılan yönetim toplantısında teknik adam seçimindeki ‘son karar’ başkan Fikret Orman’a bırakılmış, gözler Mustafa Denizli ve Şenol Güneş alternatiflerine çevrilmişti. İki hoca da henüz teklif almadığını açıklarken, kongre üyelerinden yönetime ilginç bir öneri geldi. Camiadan birçok kongre üyesinin başkan ve yöneticilere, “Taraftar Bilic’in gidişinden dolayı tepkili. Yeni seçim yaparken dikkatli olun. Bizden olmayan birinin gelmesi risk taşıyor. Ancak kendi çocuklarımızdan birinin gelmesi camiayı kenetleyebilir. Beşiktaş’ın efsane kadrosu göreve gelsin” dediği öğrenildi.

Bu sürpriz öneri Gökhan Keskin, Rıza Çalımbay, Feyyaz Uçar ve Metin Tekin isimlerini kapsıyor. Teklife göre Gökhan Keskin’in sportif direktörlük, Rıza Çalımbay’ın teknik direktörlük görevini üstleneceği yapıya, kabul etmeleri halinde Feyyaz Uçar ve Metin Tekin de yardımcı antrenör olarak destek verecek.

Teklifin bazı yöneticilerin de kafasına yattığı ifade edildi.

KAYNAK: HTSPOR
YORUMLAR 1
  • Bek 8 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel olur %100 yerli
    Cevapla