Fikret Orman‘ın hayalindeki hoca!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Avrupa'da başarılı olmuş bir hoca getirmeliyiz. Avrupa Ligi'ni istiyorum. Tecrübe şart" dedi.

Fikret Orman‘ın hayalindeki hoca!
Fikret Orman‘ın hayalindeki hoca!
GİRİŞ 03.06.2015 09:49 GÜNCELLEME 03.06.2015 09:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fikret Orman, Siyah-Beyazlı camianın başına geçtiği günden bu yana, "Avrupa'dan bir kupa getirme hayalim var" dedi. Yöneticiler ise "Şenol hoca da Dünya Kupası'nda üçüncü oldu. Hâlâ hedefleri var" cevabını verdi.

Teknik Direktör Slaven Bilic'in ayrılışın ardından da hoca arayışa giren Siyah-Beyazlılar'da Başkan Fikret Orman'ın tek bir kriteri var: Uluslararası başarı!!! Orman, uluslararası başarısı olan bir teknik direktörü futbol takımının başına getirmeyi planlıyor. Beşiktaş Başkanı, yöneticiler ile yaptığı görüşmelerde "Avrupa'da başarılı olmuş bir hoca getirmeliyiz. Hedefimiz Avrupa'da başarı olmalı. Uluslararası tecrübe şart" dedi. Bu yüzden Beşiktaş'ın ilk hedefi Mircea Lucescu oldu.

"DAHA ALIŞMA SÜREÇLERİ VAR"

Ukrayna'da Rumen hoca ile masaya oturan Orman, büyük oranda anlaşmaya vardı. Ama Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Ahmedov, Mircea Lucescu'yu göndermeyeceklerini söyledi. Rumen teknik adam da bir yıl daha Ukrayna ekibinde kalacağını açıkladı.

Lucescu'dan olumsuz yanıt alan Başkan Fikret Orman, Marcelo Bielsa ve Jorge Jesus'u gündemine aldı. Ama bazı yöneticiler, Şenol Güneş'in gelmesini istiyor. Orman ile görüşen yöneticiler, "Başkanım, Mircea Lucescu dışında yabancı hoca bizi geriye götürür. Buraya alışma süreci var. Bizim için en uygun isim Şenol Güneş" dedi.

"O KADAR KOLAY BİR İŞ DEĞİL!"

Beşiktaş Başkanı ise "Uluslararası başarı" kriterini bir kez daha ifade etti. Teknik Direktör Şenol Güneş'in 2002 Dünya Kupası'ndaki üçüncülüğünü hatırlatan yöneticiler, "Şenol hoca da uluslararası kariyeri olan bir teknik adam. Dünya Kupası'nda üçüncü olmak o kadar kolay bir iş değil. Hocanın da hâlâ büyük hedefleri var. Şenol hocayı getirmeliyiz" diyerek Orman'ı ikna etmeye çalıştı. Beşiktaş, bugünkü kupa finalinin ardından Şenol Güneş ile bir araya gelecek.  

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 2
  • yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    şenol hoca hayırlı olsun gs bjk maçına da geldi tosic transferi filan yanına da bir beşiktaşlı eski oyuncumuz isterse şenol hoca 4 tane sağlam defans çünki gol yeme sıkıntısı var takımın iki tane pres yapan orta saha 1 tane frikikçi ve pas dağıtan iki kanat ortası iyi olan bide vurduğu gol olan jardel gibi adam al sana şampiyon kadro gitmesi gerekenler (necip,ersan,motta,opare,pektemek,pedro,sezer,holosko,ömer,olcay belki) şampiyon beşiktaş
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca temiz insan ahlaklı da. her şeyi biliyor kariyeri var adamın. yabancıya getirip Beşiktaş'ın parasını vermek kolay Türk teknik adam istiyoruz. şenol güneş olmaz ise Ertuğrul sağlam veya rıza çalımbay olsun
    Cevapla