Martin Skrtel bombası!

Liverpool forması giyen Slovak stoper Martin Skertel'in menajerler tarafından Beşikaş'a önerildiği ortaya çıktı.

Martin Skrtel bombası!
Martin Skrtel bombası!
GİRİŞ 28.05.2015 10:51 GÜNCELLEME 28.05.2015 10:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA ile yapılan anlaşmaya göre bonservisli futbolcu transfer etmek için öncelikle oyuncu satması gereken siyah-beyazlılar, Skrtel’i gündemine aldı. 

Sivok’un yerine düşünülen başarılı futbolcunun Türkiye temsilcisi Ali Egesel’le bir ön görüşmenin yapıldığı belirlendi.

Yeni sezon transfer çalışmalarını UEFA ile geçtiğimiz günlerde yaptığı finansal anlaşma kapsamında yürüten Beşiktaş Yönetimi adımlarını dikkatli atsa da büyük hedeflerden vazgeçmiyor.

Yeni oyuncu transferi gerçekleştirmek için mevcut kadrodan futbolcu satması gereken siyah-beyazlıların, Liverpool forması giyen Martin Skrtel’i gündeme aldığı ortaya çıktı. İngiliz kulübüyle bir sene daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Slovak stoperi kadrosuna katmayı çok isteyen yönetim, siyah-beyazlı futbolculara gelecek teklifleri beklemeye başladı.

Menajerlerin önermesi üzerine sürpriz biçimde Skrtel’i listesine alan Beşiktaşlı idareciler, Slovak oyuncunun Türkiye temsilcisi Ali Egesel ile ön görüşme gerçekleştirdi. Sözleşmesi biten Tomas Sivok ile yollarını ayıracak olan ve kadrosuna uluslararası tecrübesi bulunan bir savunmacı katmak isteyen siyah-beyazlılar, bonservis bedelinin makul bir seviyeye inmesi halinde Skrtel’i renklerine bağlamaya çalışacak.

Hoca bekleniyor

Beşiktaş’ın futbolcu satarak gerekli kaynağı ortaya çıkarması durumunda Martin Skrtel ve Liverpool Kulübü yönetimi ile temasları kuracak olan menajer Ali Egesel’in, siyah-beyazlılardan haber beklediği belirlendi. Slaven Bilic’in yerine göreve getirilecek yeni teknik adam belli olduktan sonra Beşiktaş Yönetimi transferde önceliği Skrtel’e verecek.

293 resmi maç

Martin Skrtel, Liverpool’a 2008 yılında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Zenit’ten transfer oldu. Premier Lig’de 7 sezondur Liverpool forması giyen Slovak stoper 293 resmi maça çıkarken, 17 gole imzasını attı. Skrtel, Slovakya Milli Takımı’nın formasını da 67 kez giydi ve 5 gol kaydetti.

Martin Skrtel, bu sezon Avrupa Ligi’nde İstanbul’da oynanan maçta Beşiktaş’a karşı forma giymiş ve iyi bir performans ortaya koymuştu.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • Nurettin 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi yalan
    Cevapla