Beşiktaş'ta Ali Gültiken sürprizi!

Beşiktaş'ta Serdal Adalı, efsane futbolcu Ali Gültiken ve divan başkanı Yalçın Karadeniz seçim kararının resmileşmesini bekliyor.

Beşiktaş'ta Ali Gültiken sürprizi!
Beşiktaş'ta Ali Gültiken sürprizi!
GİRİŞ 27.05.2015 16:29 GÜNCELLEME 27.05.2015 17:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta gündem olağanüstü seçim ve haliyle de gözler başkan Fikret Orman’a çevrilmiş durumda.

Pazar günü yapılan mali ve idari genel kurulda seçime gideceğini açıklayan Orman’ın bu kararı yönetim kurulunda resmileştirmesinin ardından koltuğa talip olan adaylar da harekete geçecekler. Siyah beyazlı yönetimde kulisler oldukça hareketlendi. Orman’ın karşısına birden fazla adayın çıkması bekleniyor. Orman, yurt dışından dönerse yönetim kurulu bugün toplanarak olağanüstü seçim kararını ele alacak. Aksi halde G.Birliği maçından sonra toplanılacak. Orman, seçime daha güçlü bir listeyle girmeyi ve dolasıyla mevcut yönetimden bir çok isimle yollarını ayırmayı planlıyor. Başkanın seçim kararını yönetime danışmadan almasına bazı yöneticiler tepkili...
 
ADALI RÖVANŞI ALMAK İSTİYOR

Orman'ın dışında eski asbaşkan Serdal Adalı da adaylık için hazırlıklara başladı. Orman’ın birlikte çalışma teklifine sıcak bakmayan Adalı, önceki kongrede de aday olmuştu. Adalı, şimdi rövanşı almak istiyor. 
 
GÜLTİKEN, AKSU İLE BİRLİKTE HAREKET EDİYOR

Siyah beyazlıların efsane futbolcularından Ali Gültiken de aday olmaya hazırlanıyor. Gültiken, eski yöneticilerden Murat Aksu ile hareket ediyor. 
 
Aksu önceki kongrede Adalı’yı desteklemişti. Beşiktaş'ta bir başka adaylık arayışı da divan kurulu ayağında. Başkan Yalçın Karadeniz’in camianın duayenlerinden oluşan bir ekip için girişimlere başladığı iddia ediliyor. Tüm bu senaryolar yönetimin olağanüstü seçim kararını alıp, resmen açıklamasından sonra daha da somutlaşacak.

YORUMLAR 1
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşın başkanı Fikret ORMAN'dır.
    Cevapla