Slaven Bilic'ten flaş açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gelecek sezon siyah-beyazlı takımın başında olmayacağını açıkladı.

GİRİŞ 25.05.2015 00:40 GÜNCELLEME 25.05.2015 00:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Beşiktaş'ın 2-0 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, önümüzdeki sezon takımın başında olmayacağını açıklayarak, şunları söyledi:

''TABİİ Kİ DEVAM ETMEYECEĞİM''

"Yönetimle bir toplantı yaptık. Bunu bu şekilde duyurmak bana doğru ve adil gelmiyor. Tabii ki de bir karar aldık. Zaten kararı da biliyorsunuz. Tabii ki Beşiktaş teknik direktörü olarak devam etmeyeceğim. 2 sezondan beri çıkardığımız işten gurur duyuyorum. İyi anılar ve hatıralar biriktirdim. 2 yıl boyunca 7 gün 24 saat elimden geleni vermeye çalıştım. Böyle bir kulüpte mutlak hedef, şampiyon olmak. 2 sezon üst üste şampiyon olamayınca 'elveda' deyip ayrılabilirsiniz.

''BİRİNCİ SORUMLU BENİM''

Gurur duyacağımız işler başardık. Bir hafta öncesine kadar ligde şampiyonluk yarışın içindeydik. Güzel günler geçirdik. Mutlak hedef şampiyonluk. Hedef tutmamışsa yollar ayrılıyor. Kesinlikle kızgın değilim, ancak ve ancak üzgün olabilirim. Bu karar duyulmamışsa çok önemli maç olmasından. Hem şampiyonluk için hem bizim için önemli maçtı."

Bütün sorumluluğu üstüne aldığını da ifade eden Hırvat teknik adam, "Beşiktaş, her sezon şampiyonluk hedefiyle başlayan kulüp. 2 sezondur şampiyon olamıyoruz. Bunun gerçekçi nedenleri var ama ne olursa olsun birinci sorumlusu benim" dedi.

''KALİTE EKSİKLİĞİ YAŞADIK''

Slaven Bilic, Galatasaray ile oynadıkları derbi maçı da şöyle değerlendirdi:

"Rakibimiz karşısında ekstra kalite ortaya koyamadık. Şansızlıktan da bahsedebiliriz ki bu birçok defa başınıza geliyorsa konsantrasyon ve kaliteyle ilgili bir şeyler eksik demektir. Beşiktaş'ın şampiyonluk potansiyeli var ama bu sezon önemli dönüm noktalarında özellikle büyük maçlarda ekstra kalite eksikliği yaşadık."

''BU KONUDA YORUM YAPMAK BENİM İŞİM DEĞİL''

Beşiktaşlı futbolcu Kerim Frei, sezonu üçüncü sırada tamamlayacak olmalarını şanssızlıklara bağlayarak, "Son maçlara gelene kadar çok güzel bir sezon yaşıyorduk, ancak son karşılaşmalarda bir türlü galip gelemedik. Puan kaybettiğimiz maçlarda pozisyonlar bulduk, ancak bunları değerlendiremedik. Pozisyonumuz var, şansımız var ama fırsatları değerlendiremeyince sezonu böyle kapatıyoruz" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olmasıyla ilgili de Frei, "Bu konu hakkında yorum yapmak benim işim değil. Ben sadece işimi yapıyorum ve ona konsantre oluyorum. Geri kalanı benim görevim değil" diye konuştu.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 11
  • yaralı kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    tabki sorumulu sensin biliç.fikret ormaın da desteklerdim ama onada sanada yazılar olsun mahvettiniz BEŞİKTAŞIMIZI sinir hastası ettiniz bizleri.biliç adını dahi duymak istemiyorum bu kadar aciz,korkak kameralara oynayan şovmen t d. lük bakımından da kötüler kötüsü bir kişi daha gelmedi bu takımın başına kara lekesin özetle git bir an evvel
    Cevapla
  • baskan 8 yıl önce Şikayet Et
    bilicin sucumu iyi futbol kotu sonuc sorun son vuruslarda takim cok iyi oynadi sahaya girip golu bilcmi atacak gs ye futbol dersi verdi
    Cevapla
  • gs li 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir gsli olarak degerli futbol adamlarinin devam calismasini istiyorum iki yildan begri stat sorunuyla bogusan takim icin bence besiktas basarili
    Cevapla
  • Baskan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yonetim degil besiktasin kurtulmasi gereken baskanindir Birak su koltugu adini bile anmak istemiyorum tarihe besiktasin en Aciz baskani olarak gececeksin
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    loser biliç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle