Beşiktaş'ta derbi öncesi 5 tehlike!

Beşiktaş'ta Galatasaray maçı öncesi Demba Ba, Ersan Adem Gülüm, Motta, Kerim Frei ve İsmail Köybaşı sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Beşiktaş'ta derbi öncesi 5 tehlike!
Beşiktaş'ta derbi öncesi 5 tehlike!
GİRİŞ 17.05.2015 13:04 GÜNCELLEME 17.05.2015 13:04

Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçta puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, düşüşü yarın(18 Mayıs) Torku Konyaspor karşısında sonlandırmayı hedefliyor.

Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'in 32. haftasında yarın Torku Konyaspor'u Ankara'da ağırlayacak.

Ligin 29. haftasında Trabzonspor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğunda oturan "Kara Kartallar", sonraki 2 maçta yaşadığı düşüşle zirveden bir anda uzaklaştı. Gaziantepspor ile Ankara'da 1-1 berabere kalarak üçüncülüğe gerileyen Beşiktaş, deplasmanda Akhisar Belediyespor karşısında da aynı skoru alarak şampiyonluk şansını zora soktu.

Siyah-beyazlılar, Torku Konyaspor karşısında hem son 2 maçta üzdüğü taraftarlarını galibiyetle sevindirmeyi hem de azalan şampiyonluk şansını sezonun kalan 2 maçına taşımaya çalışacak.

Beşiktaş ile Torku Konyaspor arasındaki karşılaşma saat 20.00'de Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Demba Ba, yeni rekor için sahaya çıkacak

Bu sezon attığı gollerle kulüp tarihine geçmeyi başaran Demba Ba, yarınki karşılaşmaya yeni bir rekor için sahaya çıkacak.

Süper Lig'de şu ana dek 18 gol kaydeden ve siyah-beyazlıların bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu sıralamasında Pascal Nouma'yı yakalayan Senegalli futbolcu, yarın rakip fileleri havalandırdığı takdirde yeni bir başarının altına imza koyacak.

Derbi öncesi kart alarmı

Beşiktaş'ta Torku Konyaspor maçı öncesi 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Akhisar Belediyespor maçında gördükleri kartlarla sınıra gelen Ersan Adem Gülüm ve Ramon Motta'nın yanı sıra daha önceki karşılaşmalarda aynı duruma düşen Demba Ba, İsmail Köybaşı ve Kerim Frei, yarın sarı kart gördükleri takdirde 33. haftada Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Sakatlığı nedeniyle bireysel çalışmalarını sürdüren Tolga Zengin de 3 sarı kartıyla ceza sınırında yer alıyor.

Sakat ve hasta oyuncular

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları süren Tolga Zengin ve Veli Kavlak, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Hastalığı henüz geçmeyen Gökhan Töre'nin durumu ise maç öncesi netlik kazanacak. Hafif sakatlıkları bulunan Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Hutchinson ve Demba Ba'nın durumları ise bugünkü antrenmanda belli olacak.