Beşiktaş'ta Veli Kavlak gelişmesi

Yaklaşık 1,5 aydır yeşil sahalardan uzak olan Veli Kavlak, Almanya’daki kontrollerinin ardından rahat bir nefes aldı.

Beşiktaş'ta Veli Kavlak gelişmesi
Beşiktaş'ta Veli Kavlak gelişmesi
GİRİŞ 07.05.2015 10:18 GÜNCELLEME 07.05.2015 10:18

Daha önce kendisini ameliyat eden doktor tarafından kontrolden geçirilen siyah-beyazlı futbolcunun ikinci kez bıçak altına yatmasına gerek olmadığı ortaya çıktı. Veli’nin omzundaki sakatlığın masaj ve fizik tedaviyle iyileşebileceği belirlendi.

Kampta tutulacak

Tecrübeli futbolcu bu güzel haberin ardından Avusturyalı bir fizyoterapistle temasa geçerek dün Salzburg’a gitti. Veli’nin, Avusturya’da ünlü kayakçıların mesaj ve tedavilerini gerçekleştiren fizyoterapist tarafından 4-5 gün boyunca kampta tutulacağı öğrenildi.

Avusturya’daki fizik tedavisinin ardından yeniden doktor kontrolünden geçirilecek olan Veli tamamen iyileşmesi durumunda önümüzdeki hafta İstanbul’a dönerek takımla idmanlara başlayacak. İkinci kez ameliyat geçirmeyecek olması nedeniyle ligdeki bazı kritik maçlara yetişmesi beklenen başarılı futbolcu, Avusturya’daki fizik tedavisinin yanı sıra kondisyon çalışmaları da yapacak. Veli, tedavi ve kondisyon çalışmalarının yolunda gitmesi halinde Akhisar deplasmanında takımdaki yerini alabilecek.