Herkes hayran kaldı! Fiyatını 18'e katlıyor

Beşiktaş'ın Hamburg’dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, hem yönetimi hem de teknik heyeti kendine hayran bıraktı.

Herkes hayran kaldı! Fiyatını 18'e katlıyor
Herkes hayran kaldı! Fiyatını 18'e katlıyor
GİRİŞ 06.05.2015 02:30 GÜNCELLEME 06.05.2015 02:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı kulüp, Trabzonspor’la giriştiği transfer yarışını kazanarak Tolgay’ı 450 bin euro bonservis karşılığında kadrosuna katmıştı. Başarılı futbolcunun, Avni Aker Stadı’ndaki futbolunu öven Beşiktaşlı yöneticiler, ''Böyle devam ederse değeri 7-8 milyon euroya kadar değeri yükselir. Transfer edenlerin emeğine sağlık'' ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Slaven Bilic’in ise son dönemde sürekli ilk 11’de forma verdiği Tolgay’a  övgü yağdırdığı ortaya çıktı. 

Siyah-beyazlı yöneticilerle sohbet eden Hırvat hocanın, ''Ben bugüne kadar devre arasında transfer edilerek hem savunmada hem de hücumda böylesine etkili oynayan bir futbolcu görmedim. Orta sahada çift yönlü oynaması bir yana topla kaleye dikine giden çok az futbolcu vardır. Takımdaki diğer oyuncularla müthiş bir uyum yakaladı. Gökhan Töre, Oğuzhan, Sosa, Atiba ve Olcay gibi yetenekli isimlerle sahada çok iyi anlaşıyor'' ifadelerini kullandığı belirlendi.

''FARKLI OLACAK''

Bilic, Tolgay Arslan’ın yeteneklerinin tamamını henüz sahaya yansıtamadığını da dile getirdi.

Siyah-beyazlı çalıştırıcının, ''Yeni sezon öncesinde takımla birlikte yaz kampını geçirdikten sonra çok daha faydalı olacaktır. Gelecek sezon daha farklı bir Tolgay Arslan seyredebiliriz. Bugüne kadarki performansıyla bile bize çok büyük katkılar sağladı'' diye konuştuğu aktarıldı.

''ŞU AN %40'LA OYNUYOR''

Galatasaray’ın Eski Şef Scoutu Mahmut Alpaslan, Tolgay Arslan’ın önümüzdeki sezon çok daha iyi performans sergileyeceğini savundu. Devre arası yaptığı açıklamada Beşiktaş’ın çok iyi bir transfere imza attığını dile getiren Alpaslan, ''Türkiye’de insanlar Tolgay'ı yeni tanıyor. Ben onu çocukluğundan beri takip ediyorum. Şu an çok iyi işler yapıyor fakat inanın bana gerçek futbolunun henüz yüzde 40’ını oynuyor. Bence seneye Türkiye’de en çok konuşulan futbolculardan biri olacak'' diye konuştu. 

Beşiktaş’ın iyi bir Alman ekolü yakaladığına da vurgu yapan Mahmut Alpaslan, “Benim nacizane tavsiyem Beşiktaş eğer yeni takviye yapacaksa Almanya veya İskandinav ülkelerinden futbolcular alsın. Bu ekol uzun yıllar Beşiktaş’ı zirvede tutar. Kulüp bence doğru yolda” yorumunu yaptı.

YORUMLAR 1
  • bjk 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu son haftalarda aman havaya girmeyin
    Cevapla