Abdullah Gül'den ilginç Demba Ba yorumu

Cumhurbaşkanı Gül, Demba Ba'nın şampiyon olmaları halinde Sultanahmet Camii'nde taraftarları sabah namazına çağırmasını değerlendirdi.

Abdullah Gül'den ilginç Demba Ba yorumu
Abdullah Gül'den ilginç Demba Ba yorumu
GİRİŞ 05.05.2015 15:51 GÜNCELLEME 05.05.2015 15:53

EN BAŞARILI YABANCILARDAN BİRİSİ

Demba Ba hakkında da açıklamalarda bulunan Gül, “Geçen hafta attığı golle zaten herkesin gönlünü nasıl kazandığı ortada. Beşiktaş'ta takım ruhu öne çıkıyor. Yabancı futbolcuların en başarılılarından birisi oldu" diye konuştu.

"SABAH NAMAZI ÇAĞRISI GAYET SEMPATİK"

Demba Ba'nın şampiyon olmaları halinde Sultanahmet Camii'nde taraftarları sabah namazına çağırmasını da değerlendiren Gül, “İyi olur. Sabah namazlarında büyük camiler boş kalıyor. Bütün bunlar tabi takım ruhunu ortaya çıkartan şeyler. Gayet sempatik açıklamalar yapıyor bütün futbolcular. Hepsini çok takdir ediyorum ve ben de takip ediyorum" ifadelerini kullandı.

"UZUN YILLAR BÖYLE ÇEKİŞME GÖRMEMİŞTİK"

Gül, çok heyecanlı bir döneme girildiğini belirterek, "Uzun yıllar böyle çekişmeli bir lig olmadı. Herkesin at başı gidiyor olması, hiçbirinin şampiyonluktan düşmemesi, ümit ediyorum ki Türk futbolu adına bir tazelenme olur. Geçen yıllardaki üzücü hatıralardan sonra dolayısıyla bu da ülkeye heyecan veriyor" açıklamalarında bulundu.

KAYNAK: İHA