Olcay'dan Ahmet Çakar'a 'derbicik' göndermesi!

Beşiktaş'ın 10 numarası Olcay Şahan, dün akşam oynanan Trabzonspor maçından sonra Ahmet Çakar'a "derbicik" sözleriyle ilgili cevap verdi.

Olcay'dan Ahmet Çakar'a 'derbicik' göndermesi!
Olcay'dan Ahmet Çakar'a 'derbicik' göndermesi!
GİRİŞ 04.05.2015 11:51 GÜNCELLEME 04.05.2015 11:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Çakar’ın Beşiktaş maçlarının derbi olmadığını “derbicik” olduğunu söylemesi ile ilgili Olcay Şahan, Trabzonspor maçının ardından Beyaz TV mikrofonları yaptığı açıklamayla Ahmet Çakar’a esprili gönderme yaptı.

Olcay Şahan maç sonrasında yaptığı açıklamalarda şunları söyledi; “Güzel bir derbiydi. Pardon Ahmet abi, özür dilerim. Bizim maçlar derbi olarak geçmiyor. İyi bir maçtı. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Şuan çok zor iki virajımız var. Antep ve Akhisar. Ondan sonra Galatasaray derbisi. Aaa pardon, özür dilerim tekrar. Derbicik falan. Önümüzdeki 2 maçı alırsak bütün Türkiye susacak ve sadece derbicik izleyecek. Bütün Türkiye sadece Galatasaray-Beşiktaş maçını izlemek isteyecek. O zaman da derbicik oluyorsa hala şansımıza kalmış. Türkiye’de en iyi futbol oynayan biziz. Ahmet abi kusura bakma. Ahmet abi, derbicik lafıyla belki Sinan abiye takılmak istedi ama sonunda şampiyon olacağız ve biz de Ahmet abiye takılacağız” 

YORUMLAR 5
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    en iyi futbol. güldürmeyin insanı. türkiyede futbolmu oynanıyorda en iyisini siz oynayacaksınız.fb ve bjk nin zor maçlarına bir bakın hangi hakemler yönetiyor. içerdeki kolay maçları hangi hakemler yönetiyor.özellikle 2.yarı maçlarını bir inceleyin.
    Cevapla
  • karakartal 8 yıl önce Şikayet Et
    Olcay kardeşim gs yi yendiğimiz zaman Ahmet abine Ahmet Abicik diye seslenirsin kapak olur susar !!
    Cevapla
  • veli demir 8 yıl önce Şikayet Et
    olcan ben bir gs olarak sana baba tafsiyesi topunu oyna ahmede mehmede bakma senin gibiler zor yetişiyor kulagını kapat tamammı babam seni seven bir gs
    Cevapla
  • Olcay 8 yıl önce Şikayet Et
    Babalara geldik
    Cevapla
  • Olcay 8 yıl önce Şikayet Et
    Tamam baba öyle yaparım
    Cevapla