Beşiktaş genç yıldıza göz koydu

Oyuncunun menajeriyle görüşen Beşiktaş yönetimi, ‘evet’ cevabını aldı; şimdi sıra Boluspor Kulübü’nde… Bonservis bedeli ise 1 milyon Euro...

Beşiktaş genç yıldıza göz koydu
Beşiktaş genç yıldıza göz koydu
GİRİŞ 30.04.2015 10:01 GÜNCELLEME 30.04.2015 10:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de F.Bahçe ve G.Saray ile kıyasıya şampiyonluk içerisinde olan Beşiktaş, diğer yandan da yeni sezon için kolları sıvamış durumda. Geçtiğimiz sezon devre arasından Cenk Tosun'u renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, bu sezon da aynı taktiği uyguluyor. Daha önce Bursasporlu Şener Özbayraklı'nın satış opsiyonunu kullanmak için ön görüşmeyi yapan yönetim, bu kez de Boluspor'un genç sol kanat oyuncusu Emre Kılınç'a teklif götürdü. PTT 1. Lig ekibi Boluspor'da bu sezon 28 maçta forma giyen 20 yaşındaki oyuncu, bu maçların 27'sinde ilk 11'de sahaya çıktı; 10 gol atma başarısı gösterdi. U21 Milli Takımı'nda da forma giyen Emre, orjini sol açık olsa da sağ kanat ve orta sahada da forma giyebiliyor.

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTİYOR
 
İlk önce oyuncunun menajeriyle bir araya gelen Beşiktaş'ın ilk görüşmeden olumlu cevap aldığı öğrenildi. Emre Kılınç'ı Süper Lig'den başka kulüpler de istiyor ancak genç oyuncunun ilk tercihinin Beşiktaş olacağı kaydedildi. Boluspor'un sözleşmesi devam eden Emre için biçtiği bonservis bedeli ise 1 milyon Euro. Kulüp yetkilileriyle bonservis bedeli üzerinde mutabakata varılmaya çalışılırken, Emre'nin Beşiktaş forması giymeye çok yakın olduğu bildirildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 1
  • UzMaNMeSSi 8 yıl önce Şikayet Et
    He 1. milyon he
    Cevapla