Kartal'dan zirveye 'Demir' yumruk!

Süper Lig'de liderlik şansı yakalayan Beşiktaş, 90+6'da attığı golle zirveye yükseldi.

Kartal'dan zirveye 'Demir' yumruk!
Kartal'dan zirveye 'Demir' yumruk!
GİRİŞ 28.04.2015 00:22 GÜNCELLEME 28.04.2015 00:51
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Ankara'da Karabükspor'u ağırladı.

Osmanlıspor Stadında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş uzatmalarda bulduğu golle 2-1 kazandı.

Maçın 23. dakikasında Atiba'nın kafası ile 1-0 öne geçen Beşiktaş'a Karabükspor 79'da Musa Çağıran'ın kafa golüyle yanıt verdi. Sahneye 90+6. dakikada çıkan Cenk Tosun ise skoru belirledi: 2-1.

İLK GOL ATİBA'DAN GELDİ

Rakip alanda çok fazla bulunmasına rağmen kaleye sadece 1 isabetli şut çekebilen Siyah-Beyazlılar, mücadelenin 25.dakikasında Serdar Kurtuluş'un açtığı ortaya kafayla gole çeviren Atiba ile buldu.

KARABÜK 10 KİŞİ KALDI

41. dakikada Yiğit İncedemir'in geri pasında Demba Ba araya girdi. Senegalliden önce araya girip topu uzaklaştırmak isteyen Boy Waterman kalesini terk etti. Ceza alanı dışında Demba Ba'nın dokunduğu top Waterman'ın koluna çarpınca Bülent Yıldırım yardımcısının da uyarısı ile Hollandalı kaleciye kırmızı kart gösterdi.

NECİP GİRDİ ÇIKTI

Beşiktaş'ta 54. dakikada oyuna giren Necip Uysal 58. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın 58. dakikasında savunmanın arkasına atılan topta Ahmet İlhan hareketlendi. Son adam pozisyonunda olan Necip, Ahmet İlhan'ı itip düşürünce hakem Bülent Yıldırım faul kararı verdi ve ardından kırmızı kartı çıkardı. Bu kartın ardından Karabükspor ve Beşiktaş 10'ar kişi kaldılar. Karabükspor'da da Waterman maçın 41. dakikasında kırmızı kart görmüştü.

BERABERLİK GOLÜ MUSA'DAN

Karabükspor rakibinin de 10 kişi kalmasıyla karşılaşmada var olduğunu gösterdi. Mücadelenin 79.dakikasında Erdem Özgenç'in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunu bom boş durumda kafa vuruşuyla Musa Çağıran gole çevirerek takımına beraberliği getirdi: 1-1

CENK TOSUN İPTEN ALDI

Herkes maçın 1-1 beraberlik ile bitmesini beklerken sahneye Cenk Tosun oldu. Sosa sağdan yaptığı ortada Cenk'in kafasına adeta adrese teslim bir pas verdi. Penaltı noktasına yakın bölgede Cenk kafa vuruşunu yaptı ve galibiyeti getirdi: 2-1.

-------------------------------

Beşiktaş: 2 - Kardemir Karabükspor: 1

Stat: Osmanlı

Hakemler: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, Baki Tuncay Akkın

Beşiktaş: Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Sivok, Ersan Adem Gülüm (Dk. 54 Necip Uysal), Motta, Gökhan Töre, Hutchinson, Tolgay Arslan (Dk. 84 Cenk Tosun), Sosa, Mustafa Pektemek, Demba Ba (Dk. 64 Franco)

Kardemir Karabükspor: Waterman, Erdem Özgenç, Yiğit İncedemir, Murat Akça, Tanju Kayhan, Musa Çağıran, Hakan Özmert (Dk. 90+2 Aykut Akgün), Ahmet İlhan Özek, Furkan Özçal, Viola (Dk. 45 Abdulaziz Demircan), Fatih Candan (Dk. 76 Erkan Kaş)

Goller: Dk. 25 Hutchinson, Dk. 90+6 Cenk Tosun (Beşiktaş), Dk. 79 Musa Çağıran (Kardemir Karabükspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 42 Waterman (Kardemir Karabükspor), Dk. 58 Necip Uysal (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 20 Fatih Candan, Dk. 40 Furkan Özçal, Dk. 61 Erdem Özgenç, Dk. 71 Murat Akça (Kardemir Karabükspor), Dk. 67 Serdar Kurtuluş (Beşiktaş)

YORUMLAR 42
  • Bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    GS maçındada rakip oyuncular yere düştüğünde yerden kalkmıyordu.GS liler topu hep taca attılar.Ama 4 dakika uzatıldı. Peki GS önde olmasaydı. Burda sorun şu BJK önde olsaydı maç 7 dakika uzatılırmıydı, net olarak söylüyorum hayır.Bu lig icat olduğundan bu yana adil oynansaydı daha nice şampiyonlar görürdük. Ama varsa yoksa GS-FB-BJK sanki lig onlara tapulu.
    Cevapla
  • Özcan ERBİL 8 yıl önce Şikayet Et
    FB'liyim ama bu sene şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyorlar. İnşallah Şampiyon olurlar. Bu arada, sanırım dünyada tüm maçlarını deplasmanda oynayıp Şampiyon olan ilk takım olacaklar, saygıyı hakkediyorlar.
    Cevapla
  • kartal kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    biz fenergibi hakemlere güvenmeyiz.oyunumuza güveniriz.fenerbahçe derbisi tekrar edilmeli bu arada..
    Cevapla
  • ALPEREN ARSLAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Kartal her zaman zirvede uçar
    Cevapla
  • anemo 8 yıl önce Şikayet Et
    bak bunda haklısın 90+6 dada uçar 90+10 dada uçar yeterki tüpçü olsun
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Az bile uzatmışmış! kaç dakka uzatacaktı 30 mu 40 mı 50 mi.zaten bu şikeye ceza veremeyen fedarasyonun maçlarını izleyen kaldi mi hala onu sorgulamak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle