Bilic: Emre'nin Cumhurbaşkanı ile görüşmesi...

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic takım kaptanlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesini değerlendirdi.

Bilic: Emre'nin Cumhurbaşkanı ile görüşmesi...
Bilic: Emre'nin Cumhurbaşkanı ile görüşmesi...
GİRİŞ 15.04.2015 16:11 GÜNCELLEME 15.04.2015 16:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Slaven Bilic, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takım kaptanları ile yaptığı toplantıyı olumlu bir hareket olarak değerlendirirken "Cumhurbaşkanı'nın Devlet kanadının Hükümetin bu konu ile ilgilenmesi bununla ilgili çözüm önerilerine katılımcı bir şekilde ortak olması çok güzel bir olay. Futbolu sporu seven bir hükümet ve devlet olması her zaman iyidir. Hırvatistan'da sporu seven bir devlet başkanı varken her şey çok iyiydi o dönemde ciddi bir gelişme kaydettik. Sonra iktidar değişti her şey geriye gitti. Spor hükümetin bu şekilde katılması iyi bir niyettir. Tabii ki Emre'nin de çok deneyimli bir oyuncu olarak bu çözüm önerilerine katkıda bulunmaya hakkı vardır" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • nikah sahidim 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın reis-i cumhurum emre denilen sahsın tum futbol sevenleri ve cocuklarimiza kotu ornek teskil etmektedir.lutfen bu adamı bu sekilde desteklemekten vazgecin.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    iyiki Cumhurbaşkanımızin yaninda küfür etmedi emre
    Cevapla
  • futbolsever 9 yıl önce Şikayet Et
    insallah emre bu toplantidan iyiy çikarimlarda bulunur kendi fenerbahce ve turk futbolu adina diyelim
    Cevapla
  • kahvelerbenden 9 yıl önce Şikayet Et
    adamlık öğren emre cim son maçta ayyuka çıkmanın ötesinde her maçta kufur etmek kadar rezil bir durum olamaz topla artık kendini.
    Cevapla