Veli Kavlak'tan Prödl'e Beşiktaş sorusu

Alman basını, Werder Bremen'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sebastian Prödl'in Beşiktaş'ın gündeminde olduğunu yazdı.

Veli Kavlak'tan Prödl'e Beşiktaş sorusu
Veli Kavlak'tan Prödl'e Beşiktaş sorusu
GİRİŞ 07.04.2015 13:16 GÜNCELLEME 07.04.2015 13:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Avusturyalı savunmacının bağlı bulunduğu Sport Invest International menajerlik şirketinin ortaklarından, FIFA menajeri Mithat Halis, "Veli Kavlak kendisiyle konuşmuş. 'Bizim takımı gelir misin?' diye sormuş. O da 'Gelirim tabii ki' demiş. Yeni değil Prödl'i daha önce de istediler; ancak Bilic istemedi. Şu anda bir şey yok. Serbest bir oyuncu. İsterlerse oturur, görüşürüz" dedi.  

Ali Güneş: "Beşiktaş'a faydalı olur. Güçlü ve disiplinli bir oyuncu" 

Almanya'da doğup, büyüyen eski milli futbolcu Ali Güneş ise Sebastian Prödl'le ilgili son derece önemli bir tespitte bulundu: "Çok uzun boylu bir defans oyuncusu. Son zamanlarda W.Bremen'de çok fazla forma şansı bulamadı; ama genelde oynayan bir oyuncu. Beşiktaş'ın işine yarayabilecek bir oyuncu. Mayıs'ta da serbest kalıyor. Beşiktaş'ın o mevkiisinde ihtiyacı var. Disiplinli, uzun boylu ve güçlü bir oyuncu. Almanya Bundesliga'dan alınan oyuncular hiç bir zaman kötü olmaz bana göre. Hava hakimiyeti iyi ve ikili mücadelelerde iyi. Oyun kurucu özelliği yok. Ersan Gülüm'le yan yana oynarsa bence birbirlerini tamamlar" dedi.  

YORUMLAR 1
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Prödl ve Alex yan yana oynayacak.Yedek Atınç ve Franco.Ersan ile bu iş olmaz.Yürüyen dinamit.Ne zaman patlayacak diye korkuyoruz.Sivok da yaşlandı zaten.1 yıl ancak oynar ve/veya satarız.
    Cevapla