Demba Ba: Bana top atılmıyor!

Oynadığı son 8 maçta sadece 2 penaltı golü atan Demba Ba, Slaven Bilic’le ‘gol’ zirvesi yaptı.

Demba Ba: Bana top atılmıyor!
Demba Ba: Bana top atılmıyor!
GİRİŞ 30.03.2015 09:10 GÜNCELLEME 30.03.2015 14:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son 8 maçta sadece 2 kez ağları havalandıran Demba Ba, özellikle büyük maçlardaki etkisiz görüntüsü ile eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Son olarak Fenerbahçe maçında sınıfta kalan tecrübeli forvet, gerek takım için gerekse sosyal medyadan yapılan eleştirilere dayanamadı ve hocası Slaven Bilic’le bir görüşme yaptı.

‘ORTA ALANDA SIKINTI VAR’ 

Senegal Milli Takımı’nın kampına gitmeden önce Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’le bir araya gelen Ba, hakkındaki eleştirilere saygı duyduğunu söyledi. Ancak tecrübeli forvet, daha sonra duyduğu bir rahatsızlığı dile getirdi.

Samimice itiraflarda bulunan Ba’nın “Kimseyi suçlamıyorum ama bana yeteri kadar top atılmadığı için gol atamıyorum. Özellikle orta alanda bir sıkıntı var. Sezon başına oranla daha az topla buluşuyorum. Kesinlikle arkadaşlarımı şikayet etmiyorum ancak bu düzeldiği zaman üzerimdeki baskı da sona erer” dediği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • bjk 9 yıl önce Şikayet Et
    DEMBABA sana verilen pasları. Ezdiğin topları pas olarak saymıyon. Takımdaki 10 tane topçu sana çalışıyor sen buyük topçu değilsin çünkü buyük topçu buyük maçlarda belli olur zaten buyük topçu olsaydın chellseda takımda yedek olmazdin
    Cevapla