Tolgay Arslan: O maç şampiyonu belli edecek

Beşiktaş'ın devre arasında transfer ettiği başarılı futbolcusu Tolgay Arslan, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan: O maç şampiyonu belli edecek
Tolgay Arslan: O maç şampiyonu belli edecek
GİRİŞ 27.03.2015 15:28 GÜNCELLEME 27.03.2015 15:28

"Sezon bitiminde inşallah kupayı havaya kaldırırız" diyerek sözlerine başlayan Tolgay Arslan şunları söyledi;

"Beşiktaş'a transfer olduğumdan bu yana 8-9 haftalık bir süreç geçti. Çok güzeldi benim için. Umarım devamı da böyle olur. Sezon bitiminde de inşallah kupayı havaya kaldırırız. İlk geldiğimde kolum kırıktı. Ondan dolayı biraz zorlandım. Şimdi onu atlattığımı söyleyebilirim. Son maçta ilk 11'de başladım. İyi bir oyun sergiledik ama mağlup olduk."

"Kalan maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz"

"Şampiyonluk şansımız yüksek. Kalan haftalara maç maç bakıyoruz. Şu an sadece Başakşehir maçına konsantreyiz. Bu maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Ligin sondan bir hafta öncesinde Galatasaray ile oynayacağız. Önümüzdeki haftalarda puanlar kaybedersek o maçın bir anlamı kalmaz. O yüzden tek tek, maç maç bakıyoruz. Biz böyle iyi performansımızı sürdürürsek 33. haftadaki Galatasaray maçında şampiyon belli olur. Öncelikle taraftarımıza bugüne dek verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. İnşallah kalan maçlarımızın hepsini kazanarak şampiyon olmak istiyoruz."

"Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli"

Tolgay Arslan, takımda oynadığı pozisyon ve taraftarlarla ilgili de değerlendirmede bulunurken, "6 ve 8 numara pozisyonlarını çok seviyorum. Pozisyonum gereği arkadaşlarıma yardım ediyorum, pas alışverişi yapıyorum. 10 numara da oynadım ama uzun zaman oldu o pozisyonda oynamayalı. Benim kendi pozisyonumda maçı okumam gerekiyor. Kendime bu pozisyonda güveniyorum ve iyi hissediyorum. Taraftarımızı zaten anlatmaya gerek yok. Daha önce de söyledim, hayatımda böyle bir atmosfer görmedim. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.