Çarşı'dan Emre'ye çok sert sözler

Beşiktaş taraftar gurubu Çarşı, bir mesaj yayınlayarak Emre Belözoğlu’na tepki gösterdi.

Çarşı'dan Emre'ye çok sert sözler
Çarşı'dan Emre'ye çok sert sözler
GİRİŞ 25.03.2015 13:16 GÜNCELLEME 25.03.2015 13:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic ile Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu arasında yaşanan gerginlik, saha dışında da etkisini devam ettiriyor. Dün sert açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın ardından, Çarşı da internet sitesinde bir açıklama yayımladı. Açıklamada, "Saldırganlığın, toprağa bağlı faşizmin hortladığı, dışarıdan gelenin düşman gösterildiği an, burası İstanbul değil, burası vicdandır. Bilic’e saldırı, her şeyden önce misafirperverliğimize, insanlığımıza zarardır, Emre’nin neresinden dönülürse ülke sporunun her branşında vasfı ’sporcu’ olan her insana kardır" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 6
  • deli kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    emre ye birinin hattini bildirmesi lazim kendini ne saniyor bu soytari elbet futbolu bir gun birakip siradan biri olacaksin ve yaptiklarinin hesapini vereceksin.
    Cevapla
  • Kar 9 yıl önce Şikayet Et
    Emre'nin neresinden dönülürse kardır... Tuttum bu sözü.
    Cevapla
  • Metin 9 yıl önce Şikayet Et
    Eminim Biliç başka bir takımın başında olsa her maç eli kolu , ayağı saha içinde , rakip futbolcularla sürekli sataşmada (YANİ AYNEN BUGÜN BJK NİN BAŞINDA OLDUĞU GİBİ) hareket etse en başta çarşı karşı olurdu BİLİÇ'e ama taraftarlığın sebep olduğu renk körlüğü işte ne yaparsın
    Cevapla
  • ali kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    misafirlikten bahsediyorsunuz da çarşı gurubu olarak zamanında sizinde istanbula gelen taraftarlara neler yaptığınızı gördük..
    Cevapla
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel de birde FATİH Terim denilen şahıs bunu anlasa.Sanki başka ADAM kalmamış ve Hollanda maçını TEK başına ( alsa da istemiyoruz ) alacak gibi TÜRK Milli Takımına ÖDÜL verir gibi onu çağırıyor.Olmadı FT.
    Cevapla
  • sen necisin ki 9 yıl önce Şikayet Et
    Birader sen kimsin ne hakla ne cüretle hangi sıfatla milli takıma alınma ölçütlerini belirliyorsun. SANA MI kaldı milli takım seçme işi. Bugün mü aklınız başınıza geldi. Beşiktaş tribünü veya herhangi bir tribün toplu küfür edince ne diyorsunuz onlara. Cümle sonuna nokta diye küfürlü konuşan bile sırf fener düşmanlığından emre üzerinden prim yapmaya çalışıyor. HERKES KENDİ PİSLİĞİNE BAKSIN ONU TEMİZLEMEYE UĞRAŞSIN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle