Bilic'in açıklaması Prandelli'yi hatırlattı!

Hem Brugge hem de Fenerbahçe maçını yorumlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Önceliğimiz lig" dedi.

Bilic'in açıklaması Prandelli'yi hatırlattı!
Bilic'in açıklaması Prandelli'yi hatırlattı!
GİRİŞ 19.03.2015 12:59 GÜNCELLEME 19.03.2015 12:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın bu gece Brugge ile oynayacağı Avrupa Ligi karşılaşmasına Hırvatlar da büyük ilgi gösteriyor. Slaven Bilic nedeniyle Türkiye'ye adeta akın eden Hırvat gazeteciler deneyimli teknik adamla zorlu maç öncesinde buluştu ve kendisinin görüşlerine başvurdu.

Hırvat HRT kanalına konuşan Bilic, "Brugge maçı zor bir maç. Avantajlı olan taraf onlar. Biz ordaki maçın sadece son yarım saatinde iyi oynadık. Brugge iyi bir takım. Ama şimdi biz evimizde oynuyoruz. Şimdi rakibimizden daha iyi işler yapma sırası bize geldi. Ancak keşke bu maç tam derbi öncesine denk gelmeseydi" dedi.

Hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkında da konuşan Hırvat çalıştırıcı, "Tabii ki her iki kulvarda da başarılı olmak istiyoruz. Ama önceliğimiz Türkiye Ligi. Türkiye Ligi çok şey ifade ediyor. Eğer Beşiktaş'ın uzun zamandır şampiyon olamadığını da hesaba katarsak ve Fenerbahçe ve Galatasaray'ın son yıllardaki şampiyonluklarını göz önünde bulundurursak o zaman lig öncelikli dememiz gerekiyor" diye konuştu.   

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli de sarı-kırmızılılarla yollarını ayırmadan önce, "Önceliğimiz Avrupa değil, Süper Lig" demiş, bu yüzden camiada tepki toplamıştı.

YORUMLAR 4
  • sadece kazan 9 yıl önce Şikayet Et
    Al işte 2.prandelki vakası...sen avrupa da şampion ol ligi boş geç.kendi sahandaki maçları al tm.o zaman ligi ilk 4 te avrupayı birincilikle bitirirsin olmaz mı?
    Cevapla
  • yaw he he 9 yıl önce Şikayet Et
    Cok biloyosan besiktasin basina geceydin ibo
    Cevapla
  • saçmalamayın 9 yıl önce Şikayet Et
    prandelli maçı kaybettiği zaman böyle derdi bu adam sene başından beri ble diyor
    Cevapla
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben söylüYORUM ! Bu adam tam bir KORKAK ! Korkma LA ! Alacağız İnşallah. Bütün Türkiye'nin DUAsı sen ve topçularınla.Ama kaleye Kaleci KOY.Günay Motta Opare Franco Ersan Veli Atiba Olcay Gökhan Tolgay ve Ba.Bu 11 var ya Brugge'yi darmadağan eder...En az 3-0 alırız maçı.
    Cevapla