Kartal turu İstanbul'a bıraktı!

Beşiktaş, son 16 turu ilk maçında Belçika Ligi lideri Club Brugge ile karşılaştı. Beşiktaş çeyrek final yolunda avantajı kaçırdı.

Kartal turu İstanbul'a bıraktı!
Kartal turu İstanbul'a bıraktı!
GİRİŞ 13.03.2015 00:04 GÜNCELLEME 13.03.2015 00:41
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nin son 16 turu ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Club Brugge ile karşı karşıya geldi.

Jan Breydel Stadında oynanan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

İKİ TAKIMDA DA ÖNEMLİ EKSİKLİKLER

Siyah-beyazlı takım sahaya sakatlıkları devam eden Jose Sosa, Atiba Hutchinson, İsmail Köybaşı ve Alexander Milosevic'ten yoksun çıkarken, Club Brugge'de ise Victor Vazquez ve Björn Engels aynı sebeple oynamadı.

İLK YARI İDARE ETTİLER

Jan Breydel Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakip takımın tempo yapmasına izin vermeyen siyah beyazlılar, bir-iki duran top dışında kalesinde önemli tehlikeler görmedi. Hücumda çoğalmakta zorlanan temsilcimiz ilk yarıda önemli bir tehlike yaratamadı ve ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

2. YARIYA GOLLE BAŞLADIK

İkinci yarıya siyah beyazlılar golle başladı. Sağdan ceza sahasına giren Gökhan'ın rakiplerinden kurtulup açısını düzelttikten sonra sağ köşeden topu ağlara gönderdi. Ve Türkiye gol diye ayağa kalktı.

Golden sonra rakip kalede Demba Ba ile tehlikeler yaratan Kara Kartal fişi çekme fırsatı tepti. 62. dakikada Brugge skoru eşitledi.

BRUGGE ÖNE GEÇTİ!

78. dakikada ceza sahası sol köşesine gönderilen pası kontrol eden Gedoz, Serdar ile girdiği mücadelede yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.  Refaelov, yerden bir vuruşla sağ köşeden topu filelere gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Bu maçın rövanşı önümüzdeki hafta İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

--------------------------

Club Brugge: 2 - Beşiktaş: 1

Stat: Jan Breydel

Hakemler: Craig Thomson, Francis Connor, David McGeachie (İskoçya)

Club Brugge: Ryan, Fauw, (Dk. 61 Oulare) Simons, Duarte, Refaelov, Sutter (Dk. 86 Dierckx), Meunier, Vormer, Bock, Mechele, Bolingoli-Mbombo (Dk. 46 Gedoz)

Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Demba Ba, Olcay Şahan (Dk. 82 Mustafa Pektemek), Oğuzhan Özyakup (Dk. 72 Kerim Koyunlu), Tolgay Arslan, Necip Uysal, Ersan Gülüm, Opare

Goller: Dk. 46 Gökhan Töre (Beşiktaş), Dk. 62 Sutter, Dk. 79 Refaelov (Club Brugge)

Sarı kartlar: Dk. 16 Sutter (Club Brugge), Dk. 38 Tolgay Arslan, Dk. 41 Necip Uysal, Dk. 69 Cenk Gönen (Beşiktaş)

YORUMLAR 22
  • sivaslı 9 yıl önce Şikayet Et
    Sivas maçında 1,5 pozisyondan 1 gol atıp 90 dakika boyunca topun üstüne yatmışlardı ve olmuştu.Tüh bu sefer olmadı!
    Cevapla
  • ahmed 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar sorun biz hep rakiplerimizi kucuk goruyoruz
    Cevapla
  • Adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Necip,serdar,cenk bunlar amator topçular opera bunlardan yaşı küçük bunlardan profesyonel.dembaba sen halısahada oynuyon sağinda solunda 10tane beşiktaşlı topçu var pas versen beşiktaş gol ataçak halısahada top oynar gibi şut çekiyon birde kaleyi tutsa
    Cevapla
  • halukc 9 yıl önce Şikayet Et
    Takımı duman ediyor bu Biliç. Oyun okuma diye bir şey yok. Sahadan biz taraftarlar gibi seyrediyor ancak. Tamam Demba ba yı seviyoruz ama sahada yok 1 kişi eksik oynadık, Olcay en azından koşuyor pres yapıyor adam tutyor Olcay'ı çıkarıyor. Hep korkak futbol ile bir yere gidilmez. Görün bakın burada da tek forvet 1-0 olmak için korkak futbol oyanatacak. Özetle Biliç ile bu iş yürümez bence.
    Cevapla
  • bjk bjk oley 9 yıl önce Şikayet Et
    avrupada çok hızlı top çevirmenn lazım hızlı oynaman gerek futbilcular teteneklerini ön pilana çıkarmaları gerkiyor yoksa adamın ağzından lokmasını alırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle