İbrahim Üzülmez veliahtını açıkladı

Beşiktaş'ta efsane sol beki İbrahim Üzülmez, Daniel Opare'nin Liverpool ve Balıkesirspor maçlarında ortaya koyduğu performansa tam not verdi

İbrahim Üzülmez veliahtını açıkladı
İbrahim Üzülmez veliahtını açıkladı
GİRİŞ 04.03.2015 13:12 GÜNCELLEME 04.03.2015 13:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kartal’ın eski kaptanı, Ganalı futbolcunun çok hızlı ve yetenekli olduğunu ifade etti. Üzülmez, “Opare, Balıkesir maçında gol atınca twitter hesabım resmen kilitlendi. Taraftarlar onun attığı golü, benim bir dönem Galatasaray’a attığım gole benzeterek, ‘Kaptan sonunda veliahtını buldular’ türünden tweetler attı” dedi.

Daniel Opare’nin hücumda bu kadar iyi oynayacağını aklına bile getirmediğini söyleyen İbrahim Üzülmez, “Sadece 2 maçla bir futbolcuyu baştacı yapmamak lazım ancak bu Opare’nin kumaşı çok iyi. Hem Liverpool hem de Balıkesir maçlarında gayet başarılı oldu. Üstelik gol de attı ki bu golün aynısını ben de Galatasaray’a atmıştım. Slaven Bilic çok şanslı bir teknik adam. Bana göre ummadığı bir anda iyi bir sol bek sahibi oldu. Benim veliahtım Opare demem için henüz çok erken. 2-3 maç daha bu tempoda oynarsa Opare’ye kesinlikle veliahtım derim. Kim transfer ettiyse kendisini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • kuzey kk 9 yıl önce Şikayet Et
    şu ülkedeibrahim üzülmezin bile veliahtı var bee... bi koşardı saha yetmezdi inönüde denıze kadar koşacak sanırdım
    Cevapla