Demba Ba'dan ayakta alkışlanacak hareket!

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Demba Ba'nın başta ülkesi Senegal olmak üzere Afrika ve Filistin'e yaptığı maddi yardımlar 1 milyon doları aştı.

Demba Ba'dan ayakta alkışlanacak hareket!
Demba Ba'dan ayakta alkışlanacak hareket!
GİRİŞ 04.03.2015 09:53 GÜNCELLEME 04.03.2015 09:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın başarılı yıldızı Demba Ba, sadece söylemleri ile değil, eylemleri ile de takdir topluyor.

Her fırsatta Müslümanlara yapılan zulümleri dile getiren ve tepkisini ortaya koyan tecrübeli golcünün şimdiye kadar başta ülkesi Senegal olmak üzere, Afrika ve Filistin'e yaptığı maddi yardımların toplamının 1 milyon doları aştığı öğrenildi.

Ba'nın İngiltere Premier Lig'de top koştururken başladığı ve halen devam ettirdiği yardımları büyük bir gizlilik içinde gerçekleştirmesi ise taktirle karşılanıyor. 

KAYNAK: FATİH DOĞAN - SABAH
YORUMLAR 11
  • fatik 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih sen neyin kafasını yasıyon la
    Cevapla
  • FATİH 9 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca tuttugum galatasaray ı bu adam, ADAM gibi adam yüzünden terkeyledim. BAKTIM galatasayda bunun yarısı olacak birini bulsa idim , şimdi galatasaray lı idim. İnşaallah çıkarda yine takımıma dönerim. musa sov da yabana atılmaz
    Cevapla
  • Muhammed 9 yıl önce Şikayet Et
    Benide Beşiktaşlı yapmak üzere
    Cevapla
  • hakan aslanbay 9 yıl önce Şikayet Et
    adamımsın dembaba. futbol benim için bi anlam ifade etmez. lakin dembaba'nın samimiyeti ile ronaldonun Filistin'e olan destekleri beni cezbediyor...
    Cevapla
  • İsmail 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir zamanda İslam Dünyası'nın ikinci bir Mehmet Ali Klay'a ihtiyacı vardı. İyi bir sporcu, isterse çok hizmet edebiliyor demek ki.. Rabbim sayılarını arttırsın(Amin!).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle