Beşiktaş'ta Dettmann dönemi resmen başladı

Beşiktaş İntegral Forex Basketbol Takımı'nda başantrenörlüğe getirilen Finlandiyalı teknik adam Henrik Dettmann resmi sözleşmeye imza attı.

Beşiktaş'ta Dettmann dönemi resmen başladı
Beşiktaş'ta Dettmann dönemi resmen başladı
GİRİŞ 03.03.2015 13:56 GÜNCELLEME 03.03.2015 14:07

Beşiktaş İntegral Arena'da düzenlenen ve kulüp başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse'nin de hazır bulunduğu törende, Finlandiyalı çalıştırıcı 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fikret Orman, kendisinin de siyah-beyazlı takımda basketbol oynadığını, basketbolun artık kendi yatırımlarıyla ayakta durduğunu ve futboldaki yatırım işleri bittiğinde basketbolda da gelirlerin arttırılması için efor sarf edeceklerini söyledi.

Orman'dan Arroyo cevabı!

Galatasaray Liv Hospital'den ayrılan Arroyo'nun transfer edilmesinin gündemde olup olmadığıyla ilgili soru üzerine Orman, "Bütçelerimiz dahilinde gideceğiz. Eskiden olduğu gibi gelirden fazla gider oluşturma niyetimiz yok. Arroyo Beşiktaş'ta forma giydi, şampiyon takımın oyuncusuydu. Ancak bu teknik konu. Benim söyleyecek bir şeyim yok" şeklinde konuştu.

Dettmann: "Liverpool maçını izledim"

Beşiktaş'ın Liverpool ile oynadığı maçı izlediğini aktaran Henrik Dettmann, "Gördüğüm kadarıyla başkanımızın vizyonu, kulübün geçmişi, taraftarları gibi faktörler göz önüne alındığında, yeterli kaynakla Avrupa basketbolunda önemli yere gelecek potansiyel var. Liverpool maçındaki atmosferin basketbolda da geçerli olduğunu gördüm. Gelecekten yana çok umutluyum" diye konuştu.