Beşiktaşlı futbolcular değerlerini katladı

Alman "Transfermarkt" sitesine göre, Beşiktaşlı futbolcuların piyasa değerleri her gün daha da artıyor.

Beşiktaşlı futbolcular değerlerini katladı
Beşiktaşlı futbolcular değerlerini katladı
GİRİŞ 01.03.2015 12:12 GÜNCELLEME 01.03.2015 12:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kartal'ın kadrosunda yer alan 25 futbolcunun 16'sinin değerleri inanılmaz bir şekilde tavan yaptı. Sadece Tolga Zengin, Necip Uysal, Uğur Boral ve Mustafa Pektemek'in piyasa değerleri düştü. Atiba, Cenk Gönen, Cenk Tosun ve Günay Güvenç'in ücretleri aynı kaldı.  

FENER İLE FARK 600 BİN EUROYA İNDİ

Kadroda yer alan birçok futbolcu değerini yüzde 100 artırdı. En değerli oyuncu ise Demba Ba oldu. Bu sezon rakip ağlara 22 gol gönderen Senegal golcü, 11.5 milyon euroluk bonservis değerine sahip. Rubin Kazan'dan 4.5 milyon euroya alınan Gökhan Töre ise değerini 10 milyon euroya çıkardı. Olcay Şahan ise 9.5 milyon euro ile üçüncü sırada yer alıyor. Siyah-Beyazlılar'ın toplam piyasa değeri ise 114 milyon 400 bin euroya çıktı. Yani ezeli rakibi F.Bahçe ile arasında sadece 600 bin euroluk fark kaldı. Beşiktaşlı oyuncular, bu kadar yükseliş içindeyken G.Saray ve F.Bahçeli futbolcular dibe vurmaya başladı.

BRUMA'NIN 2 MİLYON EURO DÜŞTÜ!..

G.Saray'ın kadrosunda yer alan 25 futbolcudan sadece Emre Çolak ve Sinan Gümüş değerlerini yükseltti. Fernando Muslera, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz gibi dev isimlerin piyasa değerleri aşağıya doğru iniyor. 10 milyon euroya Sporting Lizbon'dan alınan Bruma ise değerini 8 milyon euroya düşürdü. F.Bahçe'de de durum farklı değil. Sadece üç oyuncusu yükselişte olan F.Bahçe'de iki oyuncunun değerleri sabit kaldı. Caner Erkin, Alper Potuk ve Mert Günok ücretlerini arttıran isimler oldu. Üç takım arasında piyasa değeri en yüksek olan kulüp ise 135 milyon 950 bin euro ile G.Saray.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    olcay 9 ediyosa sat sat
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir taraftar profili görmedim ben. çok yetenekli olmayabilir ama olcay bu takımın iskeletinin önemli parçalarından birisi. onun kadar gol atan ya da asist yapan kaç kanat oyuncusu var? Almanlar ya da futbol otoriteleri bilmiyor bizim düşük profilli kendini otorite zanneden adamlar çok şey biliyor. size gülüp geçiyoruz sadece.
    Cevapla
  • ramazan 9 yıl önce Şikayet Et
    neden satacaksın olcay çok super bır oyuncu beşiktasın ona çok ihtıyacı var
    Cevapla