Liverpool’u bırak Bal-Kes’e bak!

Liverpool’u eledikten sonra Süper Lig’de Balıkesirspor’u ağırlayan siyah bayazlılar, iki kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı.

Liverpool’u bırak Bal-Kes’e bak!
Liverpool’u bırak Bal-Kes’e bak!
GİRİŞ 02.03.2015 00:19 GÜNCELLEME 02.03.2015 00:39
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Liverpool galibiyetinin ardından Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Balıkesirspor'u Osmanlı Stadı'nda konuk etti.

Ligin son sırasında yer alan Balıkesirspor karşısında ilk yarıyı 35. dakikada Demba Ba'nın
golüyle 1-0 önde kapatan Beşiktaş, 50. dakikada Ermin Zec'in golüne engel olamadı.

Beşiktaş bu golden 3 dakika sonra Daniel Opare'nin ayağından bulduğu golle maçta yeniden öne geçti. Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya 83. dakikada maçta ikinci kez penaltı düdüğü çaldı. Gökhan Töre'nin Berkan Emir'e yaptığı faulün ardından kazanılan penaltıda topun başına geçen Ronald Vargas maça yeniden eşitlik getirdi: 2-2

PERDE PENALTIYLA AÇILDI!

Karşılaşmaya kontrollü başlayan ve oyunun hakimiyetini ele geçiren Beşiktaş, son paslarda istediği başarıya ulaşamayınca pozisyon bulmakta sorun yaşadı. Siyah-beyazlılar aradığı golü 35. dakikada penaltı ile buldu.

Sağ kanattan ceza sahası içerisine giren Gökhan Töre son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı, ancak top Aykut Çeviker'in eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Demba Ba yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Andrija Vukovic'in sağından ağlarla buluşturdu.

BAL-KES BERABERLİĞİ YAKALADI!

İlk yarıda Beşiktaş farkı arttırmayı başaramazken, ikinci 45 dakikada Balıkesirspor daha etkili ataklar geliştirmeye başladı ve beraberlik golü de 50. dakikada geldi.

Ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Eray Ataseven'in çektiği şut Ersan Gülüm'e çarpıp ceza sahası içerisinde sol çaprazda bulunan Ermin Zec'e geldi. Ermin Zec'in gelişine sağ ayağı ile çektiği şut ağlarla buluştu ve Beşiktaş şok yaşadı.

OPARE SİFTAH YAPTI

Beraberlik golünün şokunu yaşayan Beşiktaş'ta, sahneye yeni transfer Opare çıktı. Ganalı oyuncu, sol kanattan gelişen atakta güzel bir gol attı ve takımını tekrar öne geçirdi.

53. dakikada Demba Ba pasını sol çaprazdan ceza sahası içerisine hareketlenen Daniel Opare'ye verdi. Opare topu sağına çekip altıpasa yakın bir noktadan sol çaprazdan yerden şutunu çekti, top kaleci Andrija Vukovic'in solundan ağlarla buluştu.

BEŞİKTAŞ ŞOKA GİRDİ

2-1'lik üstünlüğünü rahatlığı ile oyunu rölantiye alan Beşiktaş, Balıkesirspor'un kazandığı penaltı ile şok yaşadı.

Ceza sahası içerisinde sol çaprazda Gökhan Töre ile girdiği ikili mücadelede Berkan Emir yerde kaldı ve hakem karşılaşmada 2. kez penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına geçen Ronald Vargas topu kaleci Cenk Gönen'in sağından ağlarla buluşturdu.

--------------------

Beşiktaş: 2 - Balıkesirspor: 2

Stat: Osmanlı

Hakemler: Halis Özkahya, Serkan Ok, Mehmet Cem Satman

Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Franco, Ersan Gülüm, Opare, Hutchinson, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Sosa (Dk. 68 Kerim Frei Koyunlu), Olcay Şahan (Dk. 61 Tolgay Arslan), Demba Ba (Dk. 81 Mustafa Pektemek)

Balıkesirspor: Vukovic, Uğur Akdemir, Hasan Hatipoğlu, Glumac, Berkan Emir, Aykut Çeviker (Dk. 66 Vargas), Gomes, Sercan Yıldırım, Eray Ataseven, Zec (Dk. 90+1 Isaac), Gökhan Ünal (Dk. 80 Muğdat Çelik)

Goller: Dk. 35 Demba Ba (penaltıdan), Dk. 53 Opare (Beşiktaş), Dk. 50 Zec, Dk. 83 Vargas (penaltıdan) (Balıkesirspor)

Kırmızı kart: Dk. 90+1 Franco (Beşiktaş)

YORUMLAR 27
  • bjk 9 yıl önce Şikayet Et
    Biliç uefa kupa maçlarından sonra hep puan kaybetmiştir .Uefamaçlarından sonra bazı oyuncularu.dinlendir Hep dembaba gokhan tore bunları biraz dinlendir
    Cevapla
  • hakiki kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Biliç ten cacık olmazzzz, bu adam şowmen, adaya gitmeyi kafaya koymuş piyasa yapmak için BJK nin avrupa maçlarını kullanıyor, BJK nin Türkiyedeki durumu onun umrunda değil, BJK bu adamla 10 yıl çalışsa Şampiyon olamaz.. erken den yol verin giitsin..
    Cevapla
  • Hayrettin ÖZÇELİK 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu sonuca göre Bal-Kes Liverpoolu yener :D
    Cevapla
  • kromagnus 9 yıl önce Şikayet Et
    sevdim bunu düz mantık :==)
    Cevapla
  • ugur karakol 9 yıl önce Şikayet Et
    bizim türk takımlarında profosyonellik anlayısı mhala olusmadı maalesef beşiktas hafta içi liverpolu eledi o liverpol gitti manchester city yendi biz geldik ligin sonuncusuna son dakikada 1 puanı kurtarıyoruz bu kafa yapısı ile devam ederse türk takımları hiç zaman basarılı olamayacaklar malesef .cok cabukl sımaran kendimizi birsey sanan bir milletiz
    Cevapla
  • aynen 9 yıl önce Şikayet Et
    Cok doğru
    Cevapla
  • birisi... 9 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da oynamanın dezavantajlarından biri...bjk bunu yaşıyor...zafer sarhoşu ve yorgun olan bjk balkes ten tokat yedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle