Fikret Orman'dan UEFA Kupası açıklaması

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın "UEFA Kupası ülkemize hiç gelmedi" sözlerini üzerinde bir basın açıklaması yayınladı.

Fikret Orman'dan UEFA Kupası açıklaması
Fikret Orman'dan UEFA Kupası açıklaması
GİRİŞ 28.02.2015 10:25 GÜNCELLEME 28.02.2015 10:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın, dün kura çekimi hakkında açıklama yaparken yaptığı açıklamalar hakkında resmi siteden bir düzeltme yazısı yayınlandı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Başkanımız Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi 3.Tur kura çekimi sonrasında, çeşitli televizyon kanallarının canlı olarak yayınladıkları röportajdaki açıklamalarının yanlış anlaşılmasından üzüntü duymaktadır:

"Son 15 yılda Türkiye'nin yakaladığı ekonomik büyümeye paralel olarak, futbol ekonomimiz de büyümüş ve günümüzdeki bütçeler Avrupa'nın büyük kulüplerinin seviyelerine yaklaşmış, hatta birçok Avrupa kulübünün üzerine çıkmıştır.

Bu ekonomik gelişmeye, futbol için yapılan onca yatırıma ve halkımızın futbola düşkünlüğüne karşın, uzun bir zaman diliminde bir spor yöneticisi olarak, Avrupa'da birden fazla başarı gelmediği ve başarıların da süreklilik arz etmediği öz eleştirisinde bulundum. Bugün çok daha zorlu şartlara karşın başarılı bir yönetim sergilediğimizi hatırlattım.

Konuşma boyunca sarf ettiğim tüm sözlerim dinlenir ise, bu anlam çıkartılacaktır. Ancak dil sürçmesiyle birden fazla başarı gelmediği öz eleştirimin basın organlarınca kötü niyetli olarak polemik malzemesi haline getirilmesinden üzüntü duyuyorum.

Saygılarımla,"

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

YORUMLAR 1
  • gökçe 9 yıl önce Şikayet Et
    yav hehe
    Cevapla