Fikret Orman'dan Brugge yorumu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Club Brugge eşleşmesini değerlendirdi.

Fikret Orman'dan Brugge yorumu!
Fikret Orman'dan Brugge yorumu!
GİRİŞ 27.02.2015 14:51 GÜNCELLEME 27.02.2015 14:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orman'ın sözleri şöyle;

Beşiktaş, dünkü gibi oynarsa hiç farketmezdi rakip. Camia olarak, ülke olarak kenetlenmiş bir takım var. Brugge nispeten daha iyi bir kura olarak gözüküyor. Brugge, Belçika Ligi'nde  lider konumda. Doğum günümüzde 19.03'te İstanbul'da oynayacağız.

TARAFTARA SİTEM

Olimpiyat Stadı'nın yeri uzak, seyir zevki yok. Aynı stat aynı saatlerde hafta içi maç ve 80 bin kişiye oynadık. Beşiktaş takımı şampiyonluğa oynuyor ve şampiyon olacağız. Bursaspor ile maç yaptık 5 bin bilet satıldı. Sitem etmek istiyorum taraftara. Bu takım taraftarıyla bütünleşince farklı oluyor. Tüm taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Olimpiyat Stadı'nın zemin problemleriyle beraber futbol ambiansını tutturamadığımız için Ankara'da oynuyoruz. Devam lı deplasmana gidiyoruz. Bu çocukların dinlenmeye aileleriyle beraber olması gerekiyor. Bunları el birliğiyle yapmamız lazım. 

Beşiktaş'ta kulüp başkanı, yönetici, transfer yapmaz. Hocamızın istediği onay verdiği oyuncuları alıyoruz. Scout ekibinin de görüşlerini alıyoruz. Sezon sonu yapacağımız transferler var. Bunları izliyoruz, görüyoruz.

TOLGAY'I CANLI İZLEDİM

Tolgay Arslan'ın maçlarını 2 sene önce canlı olarak izledim. Tombaladan çıkar gibi yapmamaya çalışıyoruz. Demba Ba, Sosa, Gökhan stratejisi, hep planlı işler. Milosevic sakatlık geçirdi, o da takıma büyük katkı verecek. Karakteri, takım oyunu bunlar hep gözden geçiriliyor. Bizim bir ailemiz huzurumuz var, onu sağlamaya çalışıyoruz.

KUPA HEDEFİ

Beşiktaş Kulübü, Brugge'ün bütçesi Beşiktaş'ın yarısı değil. Bizden büyük bütçeli olan takımlar da var ama  mesela Sevilla'dan, Villareal'den daha bütçeli takımız. Bunlar da kimsenin cebinden verdiği kaynaktan yapılan şeyler değil. Kulüp yönetiminin organize ettiği stat gelirler, forma gelirleri vs... Bu kadar güzel bir şehir, dünyanın en güzel stadyumu, en iyi kamp tesisleri, müthiş coşkulu bir taraftarı olan kulüp burası. Sevilla bu kupayı alıyorsa Beşiktaş neden alamasın? Bu uçuk bir şey değil. Kupayı almamak ayıp bir şey. Eğer istikrarlı, işinizi doğru yapıyorsanız bu kupa alınabilir. Bu kulübe birkaç tane Avrupa Kupası getirmek istiyoruz. Haktan, haramdan uzaklaşmadan, kimsenin hakkını yemeden yedirmeden böyle bir amacımız var...

ÖNCELİK LİG ŞAMPİYONLUĞU

Bizim için en önemli şey lig şampiyonluğudur. Gavur eziyeti çekerek geliyoruz buraya. Her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Güvenliklerini ödüyoruzi öyle finanse ediyoruz işi. Beşiktaş'ın bonservis borcu, UEFA'da dosyası yoktur. UEFA, bize perde indiremez, birinci hedef lig şampiyonluğudur. İlklerin takımı olarak tarihe geçmek istiyoruz. Tüm maçlarını deplasmanda oynarak lig şampiyonu olmak istiyoruz. 

NECİP İNANILMAZDI

Necip bizim evladımız, bizim yetiştirdiğimiz bir oyuncu. İnanılmaz bir futbol oynadı dün. Opare de Tolgay da iyiydi. Takım olarak iyiydik. Soyunma odasına gidip takımı tebrik ettim. Primleri ikiye katladık. Onu da hakettiklerini düşünüyorum. UEFA'dan sadece 200 bin euro aldık galibiyet için. 400 bin euro civarında prim dağıtıyoruz. Biz de bir taraftarız. Oyuncularla birlikte mutlu anı yaşadık.

BİLİC'İN SÖZLEŞMESİ

Bu derenin ardından çok sular akar. Sakatlıklar, hakem hataları bir çok şey olacak. Üç büyük camia da atbaşı gidiyor. Herkes şampiyonluğu isteyecektir. İki rakibimiz 4. yıldızı istiyor, bizde önlerine geçmek istiyoruz. Futbol hatalar oyunudur. Kimse hata yapmasa tüm maçlar 0-0 biter. Futbol hata oyunudur. Hocamıza güvenimiz tamdır. 1 sene daha sözleşmemiz var. Beşiktaş'ın oyuncu ve teknik  kadro istikrarı sağlanırsa bu başarılara gideceğiz. Uzun süreli kontrat yapacağız gibi görünüyor.

YORUMLAR 1
  • Erhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Biliçte yeni bir Gordon Milne olma yolunda ilerliyor.Bıliç yabana atılacak bir teknik patron olmadığı gibi başarılı oluyor diyede kutsanacak bir adamda değil. Başarlı olmak zaten onun asli görevi...
    Cevapla