Bilic istemediği takımı açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool'u eledikleri maçın ardından konuştu.

Bilic istemediği takımı açıkladı
Bilic istemediği takımı açıkladı
GİRİŞ 27.02.2015 00:35 GÜNCELLEME 27.02.2015 00:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İŞTE O SÖZLER...

"Liverpool gibi bir takıma karşı oynadığınızda, onları alt edebilmek için oyun planına tamamiyle sadık kalmak gerekiyor, biz de bunu yaptık. Sezon başından bu tararfa oturttuğumuz bazı kalıplar var. Arsenal ve Tottenham'a karşı bunu yaptık. Anfield'da eksik olan şey, top bizde iken yeteri kadar cesur davranamadık. Liverpool özellikle kontra ataklarda tehlikeli pozisyonları buldu. İkinci yarıda baskıyı arttırdık. Golden sonra kontrolü ele aldık. Uzatmalara kalmadan işi bitirebilirdik ve hak etmiştik. Penaltıdan önce oyuncularıma sonuç ne olursa olsun omuzlarınızda baskı hissetmeyin dedim. Siz harika bir iş başardınız dedim. Ve şu önemli, 7 oyuncu penaltı noktasına gitmek istedi. Ben kimseyi penaltı için zorlamak zorunda kalmadım. Harika bir gece oldu"

"ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE LİGİ"

"Kişisel başarı ve kulüp başarısı diye ayrım yapmamak gerekiyor. Hepimiz bu kulübün parçasıyız. Tottenham'ın olduğu bir grubu lider bitirerek buraya geldik. Belki de Avrupa Ligi'nin favorisi olan Liverpool'u eledik. Türk futbolu için gurur  duyulacak bir adım bu. Ana işimize, Balıkesirspor maçına hazırlanmaya geri döneceğiz. Cenk ve Mustafa'nın iyi durumda olmasına ihtiyacımız var. Bazıları ne söylerse söylesin, önceliğimiz Türkiye Ligi. Çok yoğun bir takvim içinde Avrupa Ligi'nde 2 maç daha oynayacağız"

"3 İNGİLİZ İLE OYNADIK, YETER ARTIK"

"Taraftar inanılmazdı. İç sahada oynadığımız, ligdeki maçlarda neden böyle bir taraftar gelmiyor, anlamıyorum. Bu galibiyette taraftarın büyük etkisi var. Everton çıkarsa şaşırmam, ama 3 İngiliz ekibi ile oynadık, yeter artık"

YORUMLAR 5
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    gelen gelsin kara kartal kimseden korkmaz
    Cevapla
  • çarşı esenyurt 9 yıl önce Şikayet Et
    Olsun napoli de gelse farketmez ;)
    Cevapla
  • Muaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Kim gelirse gelsin dağıtırız bi iznillah
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    'Ligdeki maclarda Taraftar niye gelmiyor' demis hoca. UEFA kupasindaki Hakeme bak, Adalete bak, Futbola bak anlarsin hoca. Bu aksamki mac Bilic'in harika performansi ile yonetildi. Tebrikler
    Cevapla
  • Beşiktaşk 9 yıl önce Şikayet Et
    Napoli de gelmesin arkadaş :)
    Cevapla