Olay sözler: Deniz bitti, dibe vurduk

Beşiktaş'ın dün yapılan divan kurulu toplantısına divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz’in açıklamaları damga vurdu.

Olay sözler: Deniz bitti, dibe vurduk
Olay sözler: Deniz bitti, dibe vurduk
GİRİŞ 08.02.2015 00:10 GÜNCELLEME 08.02.2015 00:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetim kurulunu ağır şekilde eleştiren Karadeniz’in sözlerinden öne çıkanlar şunlar: 

''Mali yönden tarihin en zorlu dönemine girdik. Dibe vurduk.  Gözlerimi açamadığımı ifade etmek istiyorum. G.Saray’ın bizden daha fazla borcu olduğunu söylüyorlar. Bu bizi ilgilendirmiyor. G.Saray, Riva’da 1200 dönüm imarlı arazinin yarısını teminat gösterse borcu öder, kasada para da kalır.

''ARTIK 'DENİZ' BİTTİ''

Kuruçeşme Adası’nın 3’te 1’ini teminat gösterseler İstanbul’u satın alırlar. Bizim satacak bir şeyimiz yok. Bütün mal varlığımızı teminat olarak koysak bile borcumuzun yarısını ödeyemeyiz. Artık deniz bitti.
 
''ORMAN, STADI SÖYLEMESİN''
 
SPK'ya göre anonim şirketin borcu 562 milyon lira. Derneğin borcu daha önceki denetleme kurulu raporlarında 407 milyon lira olarak gösterilmiştir. Dünyada hiçbir futbol kulübünde olmayan, 1 milyar liranın üstünde borç var. Sermaye artırımından, şirketin hisse satışından, federasyondan ve bankalardan aldığımız  300 milyonun üstünde para var. Giren paraya rağmen borcun 2 sene içinde 2.5 misli artmasının izahı olmalı.
 
Fikret Orman’ın bu durumda stadı gündeme getirmemesini istiyorum. Kendisi 35 milyon dolarlık loca sattığını söyledi. Bu, 110 milyon lira yapar. Stada bugüne dek yapılan masraf budur. Beşiktaş’ın kasasından para çıkmadı. Buna rağmen bu denli borcun artmasının üstünde durmalıyız.''

YORUMLAR 1
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Medyanin hosuna gitmez boyle aciklamalar (tebrikler Tumspor)
    Cevapla