Beşiktaş'tan gövde gösterisi! 8 imza birden

Beşiktaş'ta yeni transferler ve sözleşmesi yenilenen futbolcular için toplu imza töreni yapıldı.

Beşiktaş'tan gövde gösterisi! 8 imza birden
Beşiktaş'tan gövde gösterisi! 8 imza birden
GİRİŞ 30.01.2015 13:35 GÜNCELLEME 30.01.2015 15:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törende yeni transferlerden Alexander Milosevic, Daniel Opare, Tolgay Arslan ile yeni sözleşme tekliflerini kabul eden Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm, Atınç Nukan, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek'e basının önünde imza attırdı.  

Düzenlenen törende yöneticilerden Ahmet Nur Çebi, Mete Vardar ve Erdal Torunoğulları da yer aldı. Hem yöneticiler hem de futbolcular imzaların ardından duygularını ve düşüncelerini aktardı. 

Siyah-beyazlıların yeni transferi Daniel Opare'nin "Beşiktaş forması giymek herkese nasip olmaz. Bu fırsat elime geçtiği için minnettarım. Her zaman Beşiktaş'ta forma giymek istemiştim. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için mutluyum" açıklaması ise basın toplantısının en dikkat çeken sözleri oldu.

YORUMLAR 4
  • enes 9 yıl önce Şikayet Et
    Serdar ersan ismail sivok pektemek bunları salla. Maxi perreira - Salah - gökhan inler - Cenk tosun demba ba arası kalitede bir forvet daha - Ramon'a dişli bir sol bek rakip - Opare yi duruma göre ya tut ya yolla yerine perreira ya alternatif bul - Belki bir kanat daha - takım uçar.. Çok masraflı şeylerde değil bunlar en fazla gökhan ın maaşı fazla olur o kadar. zaten bonservisi olmycak.
    Cevapla
  • Sezer 9 yıl önce Şikayet Et
    4 senede 10 gol atmış adam için çok para.Her ne olursa olsun.
    Cevapla
  • BirDost 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten müzmin sakat. Bu kadar para çok değil mi?
    Cevapla
  • zeki bostancı 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok para. Yarısı etmez. Mustafa iyi bir insan olabilir ancak, BEŞİKTAŞ'ın futbolcusu değil(Serdar, İsmail, Sivok gibi). Bekleyin biraz bakalım sezonu kim talip olacak, eğer talibi çıkarsa!!!
    Cevapla