Slaven Bilic'ten flaş iddiaya cevap!

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına cevap verdi.

Slaven Bilic'ten flaş iddiaya cevap!
Slaven Bilic'ten flaş iddiaya cevap!
GİRİŞ 27.01.2015 16:57 GÜNCELLEME 27.01.2015 16:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İbrahim Hacıosmanoğlu bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada Tolgay ile görüştükleri esnada Bilic'in Tolgay'a mesaj attığını iddia etmişti.


Hırvat teknik adam, Tolgay'a; "Bize gel bu sene şampiyon olalım, seneye İngiltere'ye beraber gidelim" diye mesaj gönderdiğini iddia eden Hacıosmanoğlu'nun bu iddiasına 'asılsız' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in açıklaması şu şekilde:

"Dün akşam bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, hakkımda ortaya attığı iddialar tamamıyla asılsızdır.

Ben ve ekibim; tüm gücümüz ve kararlığımızla Beşiktaş'ın başarısı için çalışmaktayız. Bütün enerjimizi ve konsantrasyonumuzu, kulübümüzün yüksek hedeflerine ulaşabilmesine katkı sağlamak amacıyla kullanmaktayız.

Taraftarlarımızdan şahsım ile ilgili, böyle asılsız iddiaları dikkate almamalarını ve takımımıza verdikleri büyük desteği sürdürmelerini rica ederim."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    mesajı görelim bi mesajı varmı elinde delil? bide ingiltereye beraber gideceklermiş :) yok artık :D
    Cevapla
  • Yok Yaa 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam manejerlik ücretinin detaylarına kadar anlaştık deyip anlatıyor. Hacıosmanoğlu masadan kalkıncada tolgay mecburen beşiktaşa transfer oldu. Beşiktaşlılarda seviniyor biz aldık diye. Siz almadınız Hacıosmanoğlu vazgeçti bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.
    Cevapla
  • Hasan basan 9 yıl önce Şikayet Et
    madem vazgeçti niye bu kadar bağırıyor anlamadım. yarası mı var da gocunuyor?
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    kalkmasaydı arkadaş, onu zorla masadan kaldırmadılar ya. asıl düşünülmesi gereken, bir futbolcuya iki kulübün teklifi arasında nasıl 2 katı fark olur? hangisi mantıksız? bir futbolcunun ederi bellidir. eğer futbolcuyu almak için ederinden fazla veriyorsanız, tüm yönetim ve teknik kadro ayağına kadar gidiyorsanız ama yine de alamıyorsanız dönün de bir yöneticiliğinizi sorgulayın size zahmet.
    Cevapla