Beşiktaş'ta bir yıldız doğuyor!

Beşiktaş'ta Gençlerbirliği maçında alınan 2-0'lık galibiyetin sevinci yaşanırken, karşılaşma sonunda Slaven Bilic önemli ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ta bir yıldız doğuyor!
Beşiktaş'ta bir yıldız doğuyor!
GİRİŞ 27.01.2015 16:03 GÜNCELLEME 27.01.2015 16:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Soyunma odasına girip oyncularının sevincine ortak olan Bilic, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Gençlerbirliği evinde mağlup olmayan bir takım ancak biz böylesine güçlü bir rakibi yendik, hepinizi tebrik ediyorum. bu şekilde mücadele etmeye devam hepinizi tek tek kutluyorum" diye konuştu
 
Beşiktaşlı futbolcuların da oyuna sonradan girip takıma büyük katkı sağlayan Kerim Frei'i alkışladıkları ve genç oyuncuya bu şekilde teşekkür ettikleri öğrenildi
 
Beşiktaş'ta 90. dakikada kırmızı kart gören Pedro Franco'nun yerine Milosevic mi yoksa Atınç Nukan'ın mı görev yapacağı henüz belli olmadı. Bilic'in hafta boyunca bu iki futbolunun performanslarını bakacağı ve ona göre kararını vereceği belirtildi. 

YORUMLAR 2
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Onun için mi Kerim alınırken Oğuzhan'ı çıkartıyorsun.Korkak Biliç.Necip ne oynadığını kendi bile bilmiyor be.Sen hâlâ bu adamı takıma koyuyorsun.Bundan sonra ZOR girer de...İleri de G.Töre,Olcay ve BA olmasa var ya sen bittin BİLİÇ.
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    yav ne komik adamsın. oğuzhan ne yaptı çıkana kadar. hem takımın yarısını çıkar, hem de onlar olmasa bittin de. eee fenerden geseden en iyi 3 adamını çıkar bakalım onlar noluyor? vallahi sizin gibiler yüzünden futboldan soğuyoruz.
    Cevapla