Tolga Zengin isyan etti! "Bir lira konuşmadım"

Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Tolga Zengin, Antalya kampında basının karşısına geçti.

Tolga Zengin isyan etti! "Bir lira konuşmadım"
Tolga Zengin isyan etti! "Bir lira konuşmadım"
GİRİŞ 23.01.2015 15:20 GÜNCELLEME 23.01.2015 15:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tolga Zengin, hakkında çıkan bazı haberleri yalanlarken, siyah-beyazlı takımda çok mutlu olduğunu söyledi. Tolga, stat konusuna da değinirken, Olimpiyat Stadı dışında oynadıktan sonra kendileri için çok problem olmadığını söyledi.

"Beni başka kulüplerde istemişti"

''Özel hayatım beni ilgilendirir. Ben bu kulübün kaptanıyım, bana yakışmayacak hiçbir şey yapmam. Burada çok mutluyum. Buraya isteyerek geldim. Burayı ben istedim. Beşiktaş'a gelirken 1 lira para konuşmadan geldim. Ondan dolayı ''Mutsuzum, ayrılacağım'' haberlerinin aslı yok. Benim ağzımdan mutsuz olduğum yazılıyor. Ben buna nasıl inanacağım? Herkes habercilik yapıyor ama işe yalan katmamak lazım. Beni en çok üzen bunlar oldu. Tabi ki insanların mutsuz dönemleri olur. Ben en mutsuz olduğum dönemlerde çıktım oynadım. Ben her habere bir yalanlama yapamam, cevap veremem.''

''Olimpiyat'ta oynamadıktan sonra...''

''Stadımızın olmaması bir dezavantaj ama yapabileceğimiz bir şey yok. Biz çıkıp oynamaya çalışıyoruz ama bu stat bitene kadar bu işi böyle götüreceğiz. Çok problem değil aslında. Yani Olimpiyat Stadı'nda oynamadıktan sonra çok da problem değil.Her şey bir hayal ile başlar. Biz de futbolcu olmadan önce buraların hayallerini kuruyorduk. Bu sene baktığımızda güçlü rakiplerle oynadık. Hepsine karşı da üstünlük kurduk. Ondan dolayı Avrupa'da hayallerimizi gerçekleştirebiliriz. "

YORUMLAR 2
  • bjk 9 yıl önce Şikayet Et
    Büyük kaptan
    Cevapla
  • Abduh 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamsin adam
    Cevapla