Beşiktaş'a Ermeni yıldız! Babası İstanbul'da

Siyah-Beyazlılar, Spartak Moskova'da forma giyen Ermeni futbolcu Aras Özbiliz'in babasını transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a getirdi.

Beşiktaş'a Ermeni yıldız! Babası İstanbul'da
Beşiktaş'a Ermeni yıldız! Babası İstanbul'da
GİRİŞ 16.01.2015 09:06 GÜNCELLEME 16.01.2015 09:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, büyük bir sürprize imza attı. Siyah beyazlılar, Rusya'nın Spartak Moskova Kulübü'nde forma giyen Ermeni futbolcu Aras Özbiliz'i renklerine bağlamak için harekete geçti. Ermenistan ile Hollanda vatandaşlığı bulunan 24 yaşındaki futbolcunun babası İhsan Özbiliz, başkan Fikret Orman'la görüşmek için İstanbul'a geldi.

İstanbul'da doğdu

1990 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelen 1.75 metre boyundaki Aras Özbiliz, forvet arkasında ve kanatlarda görev yapıyor.

Hollanda'da Ajax altyapısından yetişen Aras, 2012'de 3 milyon euro karşılığında Rusya'nın Kuban Krasnodar takımına transfer oldu. Genç oyuncu, 2013-14 sezonu başında da 6.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Spartak Moskova'ya geçti.
Aras Özbiliz, Ajax, Kuban Krasnodar ve Spartak Moskova kulüplerinde 94 resmi maçta forma giyerken, 19 gol attı, 10 asist yaptı.

Genç futbolcu, Ermenistan Milli Takımı formasını 15 maçta giydi ve 4 gol kaydetti.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • barış 9 yıl önce Şikayet Et
    takımda yahudi ermeni ve sırp istemiyoruz .
    Cevapla
  • Vistak 9 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni olması problem teşkil etmez ama Türkiye'de doğup Ermenistan Vatandaşlığını seçen biri tercih edilmemelidir. Türk çocuklarına forma vermemek için her şeyi yapmaya başladılar son günlerde.. Yabancı sayısında artış da olmak üzere.
    Cevapla
  • bah bahh bahh 9 yıl önce Şikayet Et
    sanki yabancı bir yere geliyor soydaşlarından ÇARŞI da çok var ;)
    Cevapla