Beşiktaş kararını verdi! Statlar belli oldu

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in ikinci bölümünde futbol takımının maçlarını oynayacağı statları belirledi.

Beşiktaş kararını verdi! Statlar belli oldu
Beşiktaş kararını verdi! Statlar belli oldu
GİRİŞ 13.01.2015 23:18 GÜNCELLEME 13.01.2015 23:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetim kurulu, yaptığı değerlendirmenin ardından Atatürk Olimpiyat Stadı dışında Osmanlı, Başakşehir Fatih Terim ve bu statlara alternatif olarak da Ankara 19 Mayıs statlarının isimlerini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirme kararı aldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın, yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle stat seçme hakkı talebinde bulunduğunu ve bu talebin de olumlu karşılandığını hatırlattı.

Albayrak, "TFF'ye Atatürk Olimpiyat Stadı dışında Osmanlı, Başakşehir Fatih Terim, ne olur ne olmaz diye de Ankara 19 Mayıs statlarının isimlerini vereceğiz" dedi.

Gündemlerinde Konya ve Antalya'daki statların da bulunduğunu vurgulayan Albayrak, "Ancak bu statlardaki diğer takımların maçları bizim maçlarla çakışıyordu. Üst üste oynanacak maçlarda zemin bozulacaktı. En uygun iki saha vardı. Kış şartları ve zemin bizim için önemliydi" diye konuştu.

LİVERPOOL MAÇI OLİMPİYATTA

Metin Albayrak, ligin ikinci bölümünde kendi sahalarındaki ilk 3 maçı Osmanlı Stadı'nda yapacaklarını kaydederek, "Burada iki parametre vardı. Bunlardan biri zeminin futbola uygun olması. Diğeri de futbol atmosferi ve taraftarların rahatlığı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda sadece UEFA Avrupa Ligi'ndeki Liverpool ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sarıyer maçlarını oynayacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Gyan 9 yıl önce Şikayet Et
    Konya yönetimi izin verse 4 maç Konya'daydı ama başkan izin vermedi.
    Cevapla