Milosevic transferinde kriz çıktı!

Alexander Milosevic'in menajeri, daha fazla para koparmak için Anderlecht ve Sporting Lizbon ile temasa geçti.

Milosevic transferinde kriz çıktı!
Milosevic transferinde kriz çıktı!
GİRİŞ 02.01.2015 10:06 GÜNCELLEME 02.01.2015 10:06

Beşiktaş’ın her konuda anlaştığı ve geçtiğimiz gün İstanbul’a getirdiği Sırp asıllı İsveçli futbolcu Alexander Milosevic’in transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. 22 yaşındaki futbolcunun menajeri, daha fazla para koparmak için oyuncusunu Anderlecht ve Sporting Lizbon’a da önerince transfer görüşmelerinde büyük bir kriz patlak verdi...

İsveç’in AIK Stockholm takımında forma giyen genç futbolcunun temsilciliğini yapan Brightbird isimli manajerlik firmasının, oyuncu için Belçika’dan Anderlecht ve Portekiz’den Sporting Lizbon ile de temas kurduğunu öğrenen Beşiktaşlı yöneticiler, bu duruma çok sinirlendi. Milosevic’in Anderlecht için Belçika’da sağlık kontrolüne bile girdiği de ortaya çıkınca ipler daha da gerildi. 

GÖNLÜ BEŞİKTAŞ’TAN YANA 

Yaşananların ardından transfer görüşmeleri şimdilik donma noktasına geldi. Eğer menajer kaynaklı sorun aşılırsa, gönlü Beşiktaş’tan yana olan Milosevic, Galatasaray derbisinin ardından imzayı atacak. Aksi halde Siyah-Beyazlılar, transferden vazgeçecek. Teknik direktör Bilic de “Sorunu aşamazsak vazgeçelim. Daha deneyimli oyunculara yöneliriz” diyerek Milosevic transferini rafa kaldırabileceklerinin sinyalini verdi.

KAYNAK: HABERTÜRK