Orman: Kimyamızı bozan iki oyuncu...

Fikret Orman, BJK TV'de katıldığı programda 2014'ü değerlendirdi ve 2015 ile ilgili beklentilerini aktardı.

Orman: Kimyamızı bozan iki oyuncu...
Orman: Kimyamızı bozan iki oyuncu...
GİRİŞ 31.12.2014 22:22 GÜNCELLEME 31.12.2014 22:22

Bu yıl güzel olduğu kadar üzüntülü anları da olduğunu ifade eden Orman, "En önemlisi Süleyman Seba'yı kaybettik. Keşke stadı bitirip, başlama vuruşunu onunla beraber yapsaydık. 2015'te Beşiktaş'ı iyi günlerin beklediğini düşünüyorum. 2014'teki sıkıntılı günlerimizi bitirip 2015'te uçmak istiyoruz" diye konuştu.

ORMAN SÜRPRİZ PLANINI AÇIKLADI

Futbolda altyapıya da önem vereceklerini belirten Orman, "Biz haziran veya mayıstaki transferi bir önceki ekim ayından başlatıyoruz. Bir şehir takımına yatırım yapacağız. Altyapı konusunda inanılmaz yatırımlar yapacağız. Hem tesisleşme hem kardeş takım itibarıyla çalışmalarımız olacak. Bir şehir takımıyla bunu yapmayı planlıyoruz" dedi.

Geride kalan yıl içinde bazı çalışmalarda sonuca ulaşamadıklarını anlatan Orman, "Geçen sene de şampiyon olabilirdik, en azından Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılabilirdik. Geride kalan yılda stadı bitirebilmemiz lazımdı. Daha becerikli olmalıydık. Bazen zaman, enerjim yetmiyor. Hepsini bir anda yapamıyoruz. İyi şeyler de yaptık ama daha da hızlı olabilirdik" diye konuştu.

FERNANDES VE ALMEİDA'YA GÖNDERME

Bu sezon oluşturdukları kadroyu değerlendiren siyah-beyazlı kulübün başkanı, geçen sezon takımda bulunan Fernandes ile Almeida'ya göndermede bulundu.

Şimdiki kadroda yer alan oyuncuların başka yerde mutlu olamayacaklarını savunan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen sezon Beşiktaşlı futbolcular magazindeydi. Bu sezon hiç yoklar. Biz tedbirler aldık ya da peşlerine adam taktık durumu yok. Kimyamızı bozan iki oyuncu, bütün takım arkadaşlarını bozabiliyordu. Şimdi yok. Bu başarıyı getirecek etkendir. Böyle oyunculara sahip olduğumuz için yönetimdeki arkadaşlar ve ben gurur duyuyoruz."

Bu arada Fikret Orman, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamayla camianın yeni yılını kutladı.