Almeida'dan sürpriz imza! Yeni takımı...

Yüksek maaş talebi nedeniyle Beşiktaş ile kontrat yenileyemeyen Almeida, gol atamadan geçirdiği Cesena macerasının ardından AEK'ya gidiyor.

Almeida'dan sürpriz imza! Yeni takımı...
Almeida'dan sürpriz imza! Yeni takımı...
GİRİŞ 31.12.2014 11:02 GÜNCELLEME 31.12.2014 11:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yunanistan 2. Futbol Ligi ekiplerinden AEK'nın, Portekizli golcü Hugo Almeida'yı devre arasında kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Yunanistan basınında yer alan haberlerde, geçen sezon Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından İtalya'nın Cesena kulübüne giden Hugo Almeida'nın, takımda fazla forma şansı bulamaması nedeniyle mutsuz olduğu belirtildi.

Kadrosuna golcü takviyesi yapmak isteyen AEK'nın bu durumdan faydalanmak istediği ve devre arasında Portekizli oyuncuyla masaya oturacağı öne sürüldü. İtalyan kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Almeida'nın, sezon sonunda Yunanistan'a gidebileceği de ifade edildi.

Portekizli Almeida, Cesena'da bu sezon çıktığı 9 karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.

YORUMLAR 2
  • orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    ne adamlar türkiyede alacakları paralar milyon eorolar düzeyinde...ve beğenmiyorlar sonra gidip 3.sınıf takımlarda oynamayı kabul ediyorlar
    Cevapla
  • Asaf 9 yıl önce Şikayet Et
    Öyle mi yoksa aslında 3. sınıf takımlarda oynayabilecek adamları bizler mi çok büyütüp dünyanın hiçbir yerinde alamayacakları paraları ödüyoruz?
    Cevapla