Beşiktaş'tan sözleşmesi bitenlere rest

Fikret Orman ve ekibi, yeni mukavele bekleyen 5 yıldıza "Anlaşma ancak bizim belirleyeceğimiz şartlarda olur" dedi

Beşiktaş'tan sözleşmesi bitenlere rest
Beşiktaş'tan sözleşmesi bitenlere rest
GİRİŞ 31.12.2014 08:23 GÜNCELLEME 31.12.2014 08:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Veli Kavlak, Ersan Adem Gülüm, Atiba Hutchinson, Cenk Gönen ve Mustafa Pektemek'le yapılan ön görüşmeler tamamlandı. İlk etapta oyunculardan istedikleri rakamı öğrenen yönetim, bu doğrultuda transfer stratejisini de belirledi. Fikret Orman ve ekibi, söz konusu oyuncuların Ocak ayından itibaren başka kulüplerle görüşme hakkı olmasına rağmen, "Pazarlıkyapmama ve kulübün önerdiği rakam üzerinden anlaşma" kararı aldı. Bu karar, futbolcular ve menajerlerine de iletildi.

BİZDEN FAZLASINI VERMEZLER

Stratejisini "Diğer kulüplerin Beşiktaş'ın ödediği ücretten, daha fazlasını vermeyeceği" düşüncesi üzerine kuran yönetimin, "Sizinle anlaşmak istiyoruz. Ancak bizim belirleyeceğimiz şartlarda. Yasal süreç başladıktan sonra arzu eden başka kulüplerle görüşebilir. Bunda hiçbir mahsur yok" yaklaşımını sergilediği öğrenildi. Beşiktaş'ta 2. etap görüşmeler derbi sonrasında başlayacak.

YORUMLAR 2
  • Nurettin Taban 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaş taraftari olarak,hatirlatmak isterim.Beşiktaşta yetişmis,kendini geliştirmiş ve çok sevilmiş futbolcular,para kaygisi nedeniyle ayrilanlarin son durumunu hatirliyan varmi.Benim aklimda hicbir isim kalmamis .Kalanlarin da kariyerleri yerlerde ...Tavsiyem sizi siz yapan gucu unutup aşiri hirsa kapilmayin...
    Cevapla
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Veli , Atiba kesinlikle sözleşme imzalamalı, diğerleri ise olsa da olur olmasa da...
    Cevapla