Demba Ba: O hoca değil bir kukla

Beşiktaşlı Demba Ba, Senegal Milli Takım Teknik Direktörü Alan Giresse için sert konuştu.

Demba Ba: O hoca değil bir kukla
Demba Ba: O hoca değil bir kukla
GİRİŞ 29.12.2014 16:38 GÜNCELLEME 29.12.2014 16:38

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, Afrika Kupası kadrosuna çağrılmaması ile ilgili teknik direktör Alan Giresse'e çok sert eleştiriler getirdi.

28 yaşındaki forvet oyuncusu, Giresse için, "O bir hoca değil, kukla" derken, "Kadro açıklandıktan sonra bir kukla olduğunu gösterdi. Bazı kararlara baktığımızda bunları onun vermediğini görüyoruz. Nasıl bir hoca olacağını bile bilmiyor. Tunus maçını kaybettikten sonra soyunma odasında ne konuşacağını bile bilmiyordu." ifadelerini kullandı.

Demba Ba sakatlık nedeniyle kadroya çağrılmamasının sadece bir bahane olacağını dile getirirken, "Yıllar önce bacağım kırılmıştı ama bunun üzerine 4,5 yıl İngiltere'de futbol oynadım. Sakatlık nedeniyle sadece 2 maç kaçırdım. Sakatlıkların arkasına saklanıyor. Başka bir şeyler bulmalı. Avrupa Kupasında 8 gol attım. Ligde de birçok golüm var. Bana 3 günde bir maç oynamayazsın diyor. Hem ligde hem Avrupa'da oynamak bu değil midir?" şeklinde konuştu.

Başarılı forvet ayrıca takımda Senegal doğumlu oyuncularının azlığına dikkat çekti ve takımla ilgili geleceği hakkında şüpheli düşünecelere sahip olduğunu belirtti.

KAYNAK: SPORX