Karar verildi! Kupa maçları o statta

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, Akhisar maçının ardından önemli açıklamalar yaptı.

Karar verildi! Kupa maçları o statta
Karar verildi! Kupa maçları o statta
GİRİŞ 21.12.2014 22:45 GÜNCELLEME 21.12.2014 22:45

Albayrak, "Arkadaşları ve teknik ekibi kutlarım. Buraya kadar gelen taraftarımıza da teşekkür ederim. Çok güzel bir oyun oynadık. Akhisar'da güzel bir futbol oynadı. Oyunu çirkinleştirmedi. Bu haftayı lider olarak kapattık artık haftaya bakıyoruz. Bildiğiniz üzere sakatlarımız vardı. Onların geriye dönmüş olması bizleri çok mutlu etti. Takım halinde oynadığımız zaman her zaman yenebileceğimizi gösterdik" dedi.

Üç büyükler arasındaki çekişmeyle ilgili olarak, "Güzel oluyor aslında. Üç takım birbiriyle çekişmesi Türk futbolu adına güzel olduğunu düşünüyorum. Biz tabi kendi işimize bakıyoruz. Herkes gibi bizde liderliği sene sonunda en tepede bitirmek istiyoruz. Bu yolda da var gücümüzle oynuyoruz" ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI SARIYER'DE

Başakşehir ile stat anlaşmalarının iki maçlık olduğunu ve tamamladıklarını belirten Albayrak, "Önümüzdeki Galatasaray maçını ise Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız açıkladık zaten. Türkiye Kupası maçlarında ise Olimpiyat Stadı'nda ki ışıklandırma ve zemin iyileştirme çalışmaları nedeniyle Sarıyer Yusuf Ziya Stadı'nda oynayacağız. Rakipler ve hakemler hakkında konuşmuyoruz. Sezon başından beri biz kendimiz ile alakalı konuşuyoruz. O yüzden o konu hakkında yorum yapmak istemiyorum" şeklinde konuştu.