Bilic'ten maç sonu kritik itiraf

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Bilic'ten maç sonu kritik itiraf
Bilic'ten maç sonu kritik itiraf
GİRİŞ 21.12.2014 21:50 GÜNCELLEME 21.12.2014 21:50

"BAZI BÖLÜMLERDE AKHİSAR DAHA İYİYDİ"

Oyunu değerlendiren Slaven Bilic, "Oldukça zor bir maç. Çok değerli bir galibiyet. Akhisar oldukça iyi bir takım. İlk 25 dakikaa harika bir oyun ortaya koyduk. İlk 25 dakikada sonra çok fazla top kaybı yaptık. İkinci yarıda iyiydik ama final paslarını doğru yapamadık. Oyunun belirli bölümlerinde Akhisar daha iyi oynadı" dedi.

KRİTİK İTİRAF! "YORULMAYA BAŞLADIK"

Siyah-beyazlı takımın yoğun maç temposu nedeniyle yorulduğunu söyleyen Bilic, "Şu bir gerçek yorulmaya başladık. Oldukça yoğun bir maç takviminin içerisindeyiz. Akhisar bize göre daha zinde bir takım. Bu konsantrasyonumuzu birkaç hafta daha korumamız gerekiyor. Dinlenmemiz için çok fazla zaman yok. Çarşamba yeniden maçımız var. Antrenman eksiği olan bazı isimler dönmeye başladı. Çarşamba günü için bu olumlu etki yapacaktır diye konuştu.

DEMBA BA VE TÖRE NEDEN 11'DE BAŞLAMADI?

Demba Ba ve Gökhan Töre'nin 11'de başlamamasıyla ilgili konuşan Hırvat teknik adam, "Demba Ba'nın Trabzonspor maçında sakatlığı ortaya çıkmıştı. Onunla birlikte çok eksiğimiz vardı. Töre de son 4 günü iyi geçiremedi, hastaydı. Onları çok fazla kullanabilecek durumda değildik. Cenk Tosun da sadece dün takımla antrenman yapabildi. Bu maç hayati bir önem taşıyordu. Bu oyuncular hazırlanamadan sadece tedavi süreciyle maça çıktılar. Doğru bir dinlenme ve antrenman programıyla daha iyi hale gelmelerini sağlayacağız" açıklamasını yaptı. 

"NE YAZIK Kİ RAKİPLERİMİZ..."

Mustafa Denizli'nin "Beşiktaş 2,3 puan ortalamasıyla gidiyor. Bu şekilde devam ederse şampiyon olur" sözleriyle ilgili konuşan Bilic, "Şampiyonluk için henüz çok erken. Mustafa Hoca, üç İstanbul takımıyla şampiyon olan ve bunun formulünü en iyi bilen kişi. Şampiyonluğa maç maç bakıyoruz. Ne yazık ki diğer rakiplerimiz kazanmaya devam ediyor. Biz tamamen kendi işimize bakacağız. Maç maç götürmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.