Beşiktaş'ın parlayan yıldızı: Atınç Nukan

Beşiktaş teknik heyeti sakat futbolcuların çokluğunu fırsata çeviriyor. Bu fırsatların en önemlisi de Atınç Nukan oldu.

Beşiktaş'ın parlayan yıldızı: Atınç Nukan
Beşiktaş'ın parlayan yıldızı: Atınç Nukan
GİRİŞ 17.12.2014 09:26 GÜNCELLEME 17.12.2014 09:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın altyapı sorumlusu Sinan Vardar yıldız adayı için Küçükçekmece Kulübü Başkanı Ahmet Kurşun’la, Yemen Ekşioğlu ve Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın da olduğu 2 saatlik bir görüşme yaptı ve genç oyuncu siyah beyazlı formayı giydi.

Ersan ve Sivok’un sakatlıkları sonrasında Bilic’in şans verdiği genç oyuncu Atınç, futboluyla beğeni topladı. Hırvat hoca da Atınç’ın performansı sonrasında stoper transferini rafa kaldırdıklarını belirtip, yıldız adayına ek moral verdi.

Peki, Atınç’ın yıldızı nasıl parladı? Küçükçekmecespor’da oynarken dikkatleri üzerine çeken Atınç, G.Saray, Bursa ve F.Bahçe’nin de kendisini istemesine karşın Beşiktaş’ı seçti.

BAYRAKTAR’IN RAPORU ETKİLİ OLDU

ONU ilk keşfeden Mustafa Denizli oldu. Genç takımları yakından takip eden Haluk Duranoğlu’nun raporları sonrasında Denizli, genç oyuncunun hemen transfer edilmesini istedi. Beşiktaş’ın altyapı sorumlusu Sinan Vardar bu oyuncu için Küçükçekmece Başkanı Ahmet Kurşun ile, Yemen Ekşioğlu ve Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın da olduğu 2 saatlik bir görüşme yaptı. 200 bin lira istenen Atınç için yapılan uzun pazarlıklar sonucunda 10 bin TL’ye anlaşıldı.  

Genç oyuncuyu ilk olarak Denizli A Takım’a aldı. Denizli sonrası kaybolan yıldız adayını Bilic tekrar hayata döndürdü. Atınç gösterdiği performansla değerini 350 bin Euro’ya çıkardı. 

YORUMLAR 3
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    batuhan sana ibret olsun! şımarma ve çok çalış! tüm ünlü ve iyi futbolcular bunu devamlı çalışmaya borçlulardır.çalıştıktan sonra başarı zaten kendi gelir.
    Cevapla
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    daha çok çalış, gecelere değil, sabah antrenmanlarına çalış, antrenmanları çok ciddiye al ve birkaç sene sonra dünya starı olma yolunda kendini görürsün
    Cevapla
  • MBilgi. 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendini devamlı geliştirmeye çalış. Her yeni gün sana bir katkı sağlasın.Şımarmadan yolun açık olsun.
    Cevapla